KURTAJLA SONUCLANAN ILK GEBELIK. :(

inşallah allah hepimizin kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun
bana da öyle dediler 2 hatta 3 düşükten sonra bakılıyomuş testlere üniversite hastanesindeki doktoru bi şekilde ikna ettim testlerin tümünü ücretsiz yaptım devlette 3 düşükten önce yapılmıyo. ve çok pahalı testler
aklınızda bulunsun gene
sevgiler :KK200:

Hadi ya ozaman banada bu tesleri yapmazlar. Devlette oldum kurtajimi cunku. Ama ben gene bir sansimi denicem soylicem eger yapmazlar ise kendi ozel hastanedeki doktoruma danisirim bende. :110:

Hadi ya ozaman banada bu tesleri yapmazlar. Devlette oldum kurtajimi cunku. Ama ben gene bir sansimi denicem soylicem eger yapmazlar ise kendi ozel hastanedeki doktoruma danisirim bende. :110:
umarım en kısa zamanda tüm acılarını unutturacak nur topu gibi bi evlat nasip eder Allah :KK200:

Canim cok sevindim senin adina. Hic korkma Allahin izniyle sag saglim alirsin insallah kucagina bebisini :dua: . Hep iyi seyler dusun ve gercekten cok dikkat etmek gerekiyor ilk 3 ay. O dha minicik onu sen korucksin iste nasil masum ve guzel birsey bu..
Kurtajdan ne kadar sure sonra gebe kaldin peki. Ben kurtajdan sonra hamile kalamasan korkusuda yasiyorum cok. Ya kurtajimi iyi yapmamislarsa vs vs gibi :KK61:
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim sana da hayırlı zamanda nasip etsin inşallah🙏🙏🙏💞💞 korkma çünkü özellikle kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay diye doktorlar söylüyor ki benim de öyle oldu ilkin bir tane kızım oldu hiç sıkıntı yaşamadım düşük tehlikesi dahi yoktu sağlıkla aldım kucağıma çok şükür sonrasında kızım bir buçuk yaşında felandı 11 haftalık zannediyorum ben meğer 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum ondan üç ay kadar sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim onda da hiç kalbi atmadı o da kürtajla sonuçlandı yani demem o ki ilk kürtajımdan iki ay sonra hamile kaldım rahim temizleniyor ya hamile kalmak daha kolay oluyormuş bana hemşire de doktor da dikkat et demişti bazı doktorlar kürtajdan altı ay sonrası hamilelik öneriyor bazıları üç adet döneminden sonra olabilir diyor danışırsın sen de doktorlara Rabbim herkese hamişliği nasip etsin ve en önemlisi sağlıklı hamilelik ve sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin senin de inşallah canım🤲🤗

Sağol canım Allah razı olsun Rabbim sana da hayırlı zamanda nasip etsin inşallah🙏🙏🙏💞💞 korkma çünkü özellikle kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay diye doktorlar söylüyor ki benim de öyle oldu ilkin bir tane kızım oldu hiç sıkıntı yaşamadım düşük tehlikesi dahi yoktu sağlıkla aldım kucağıma çok şükür sonrasında kızım bir buçuk yaşında felandı 11 haftalık zannediyorum ben meğer 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum ondan üç ay kadar sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim onda da hiç kalbi atmadı o da kürtajla sonuçlandı yani demem o ki ilk kürtajımdan iki ay sonra hamile kaldım rahim temizleniyor ya hamile kalmak daha kolay oluyormuş bana hemşire de doktor da dikkat et demişti bazı doktorlar kürtajdan altı ay sonrası hamilelik öneriyor bazıları üç adet döneminden sonra olabilir diyor danışırsın sen de doktorlara Rabbim herkese hamişliği nasip etsin ve en önemlisi sağlıklı hamilelik ve sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin senin de inşallah canım🤲🤗

Ya canim bnm sendende Allah razi olsun,daha kolay oldugunu bilmiyordum 1 hafta sonra gel demisti doktorum bana persembe gunu 1 hafta oluyor o gun gidicem iste kontrolume. Bakalim neler dicek ama gecen gun cok agrilarim vardi lavaboya gitmekte bile zorlaniyordum doktora gittik sikinti yok normal agrilar dedi ve 2 ay sonra hamile kalabilirsin ama hamile kalmak istiyorsan 1 ay oncesinden folic asid kullan dedi. Bende kendisine cogu doktor 6 ay oneriyor kurtajdan sonra hamileligi dedim, doktorumda o cok eskilerde kaldi 6 ay beklemelisin vs vs leri dedi. 2 ayi onerdi bana yani.Allah nasip ederse adetim duzenli gelir ve 3 ay sonra hamis olurum insallah.
Canim bir sey daha dicem kurtajindan sonra sendede parca falan geldimii :KK15:

Ya canim bnm sendende Allah razi olsun,daha kolay oldugunu bilmiyordum 1 hafta sonra gel demisti doktorum bana persembe gunu 1 hafta oluyor o gun gidicem iste kontrolume. Bakalim neler dicek ama gecen gun cok agrilarim vardi lavaboya gitmekte bile zorlaniyordum doktora gittik sikinti yok normal agrilar dedi ve 2 ay sonra hamile kalabilirsin ama hamile kalmak istiyorsan 1 ay oncesinden folic asid kullan dedi. Bende kendisine cogu doktor 6 ay oneriyor kurtajdan sonra hamileligi dedim, doktorumda o cok eskilerde kaldi 6 ay beklemelisin vs vs leri dedi. 2 ayi onerdi bana yani.Allah nasip ederse adetim duzenli gelir ve 3 ay sonra hamis olurum insallah.
Canim bir sey daha dicem kurtajindan sonra sendede parca falan geldimii :KK15:
İnşallah iki ay sonra tekrar hamile kalırsın canım ve kalp atışını hep duyarsın doğuma kadar 🙏🙏🙏 parça değil de pıhtılı şekilde geliyordu

Aynı olay başına gelen arkadaşlarım oldu, hepsi de 2. hamileliklerini normal geçirdiler aldılar bebişlerini kucaklarına . Rabbim sana da nasip etsin tez zamanda inşallah . Çok geçmiş olsun

Aynı olay başına gelen arkadaşlarım oldu, hepsi de 2. hamileliklerini normal geçirdiler aldılar bebişlerini kucaklarına . Rabbim sana da nasip etsin tez zamanda inşallah . Çok geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip eder insallah canim. Evet bende oyle duydum bugun bi kac kisi daha soyledi kurtaj olanlar daha cabk hamile kalabiliyorlarmis kismet artik :dua:

Mrb arkadaslar icim cok daraliyor bunaliyorum!!.. Buaraya yazarsam belki icimdeki uzuntuyu biraz olsun atarim diye dusundum.10 Haftalik gebeydim. 09.10.2019 Carsamba oylesine doktora gozukim dedim cunku daha randevuma vardi ama sanki icimden bir ses doktora gitmem gerektigini soyluyordu.Neyse doktoruma gittim ultrasonda bakarken normalde hep konusurdu bebek soyle boyle falan fistan diye. Ama doktorum hic konusmadi surati dustu bi uzgundu anladim ben birseylerin ters gittigini. Doktora 'kalp atislarini dinlemedik' dedim, oda ben kalp atisini duyamadim ama sen bi detayli ultrason cektir gel dedi. ozamana kadar hic bir kanamam yoktu taki doktor kalp atisini duyamadim dedigi an cok kanamam oldu iste ozaman dedimki ben bebegimi kaybediyorum. Zaten detayli ultrasondada bebegimin kalbinin durdugunu netlesmis oldu. Ertesi gunde kurtaj oldum.Doktorum bana 2 ay sonra tekrardan gebe kalabilirsin dedi ama benim hic gucum yok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan..Bir yandanda ya tekrardan hamile kalamazsam korkusu var. ilk defa boyle birsey yasadim cok aci Allah dusmanimin basina bile vermesin. O benden koptugundan beri kendimi cok yanliz gucsuz caresiz hissediyorum. Cok alismistim ona. Cok kucuktu evet hissetmemistim daha ama canimdan bir parcam gitti. :((( :KK61:
Cok gecmis olsun, daha iyi misiniz?
Daha 1 hafta olmadı aynılarını ben de yaşadım. Tüp bebekle hamile kalmıştım, 8 haftalıktım. Kontrolde kalp atışını duyamadık ve ertesi gün zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım. Şu anda acım çok taze, hiç geçmeyecek gibi geliyor bu hisler 😞

merhaba,
ilk gebeligim aynen senin gibi sonlandırıldı.kalp atışı hic duymadik ne yazık ki, o an dünya başıma yıkılmıştı herşeyden sogumustum anne olma fikrinden evlilikten herseyden.kurtajdan sonraki ay adet görüp hemen hamile kaldım , şuan kızım 3.5 yaşında.ve 2. bebeğime hamileyim.Allah yardimcin olsun asla karalar bağlama,moralini yüksek tut..bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun

Merhaba Allah bagışlasin. Ben de dün kürtaj oldum doktorum 2 ay bekle dedi. Siz 1 ay beklemissiniz, doktorunuz rahim tam dinlenememis olabilir, bu sana sikinti yaratabilir gibilerinden biseyler demis miydi? Ben de 1 ay sonra hemen denemek istiyorum sahsen ama doktorum bekle dedigi icin de korkuyorum.

Merhaba Allah bagışlasin. Ben de dün kürtaj oldum doktorum 2 ay bekle dedi. Siz 1 ay beklemissiniz, doktorunuz rahim tam dinlenememis olabilir, bu sana sikinti yaratabilir gibilerinden biseyler demis miydi? Ben de 1 ay sonra hemen denemek istiyorum sahsen ama doktorum bekle dedigi icin de korkuyorum.

merhaba,
öncelikle geçmiş olsun.doktorum bana önemli olan senin psikolojin ,kafa olarak hazırım diyorsan beklemene gerek yok dedi.ama.simdi size doktorunuz bekle demisse beklemeniz daha mantıklı gibi.
hakkinizda hayırlısı olsun.
ilk gebelik rahmin embiriyoyu yabanci bir madde olarak gormesi ve kendini korumak icin onla mücadele edip sonlandirmasindan dolayi genelde dusukle sonuclanirmis..
içinizi ferah tutun..

Back
X