Kürtajsız evde düşük sonrası gebelik testi

fundahan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
24
6
1
39
Merhaba. Ben 9+1 gebelik gününde doktor muayenesinde bebeğin kalp atımının durduğu söylendi. Bebek gelişimi 7+4te kalmış. 7 Nisanda evde kürtajsız düşük yaptım. Kanama az miktarda 1 hafta kadar sürdü. Bugün kontrol amaçlı gebelik testi yaptığımda ikinci çizgiyi çok silik gördüm. Adet olmadan gebelik durumu olabilir mi? Çok şaşkınım. Yoksa önceki düşükten kalan beta hah hormon etkisi mi bu? Test mi yanlış.. Teşekkürler

Eklentiler

• IMG_3412.webp
    IMG_3412.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_3421.webp
    IMG_3421.webp
    19 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba. Ben 9+1 gebelik gününde doktor muayenesinde bebeğin kalp atımının durduğu söylendi. Bebek gelişimi 7+4te kalmış. 7 Nisanda evde kürtajsız düşük yaptım. Kanama az miktarda 1 hafta kadar sürdü. Bugün kontrol amaçlı gebelik testi yaptığımda ikinci çizgiyi çok silik gördüm. Adet olmadan gebelik durumu olabilir mi? Çok şaşkınım. Yoksa önceki düşükten kalan beta hah hormon etkisi mi bu? Test mi yanlış.. Teşekkürler
Öncelikle başınız sağolsun geçmiş olsun 🙏🏻
Düşükten sonra doktor kontrolüne gittiniz değil mi ?

Evet gitmiştim. Kan vermedim.
Doktor bakıp bir sıkıntı olmadığını söylediyse parça vs kalmadıysa tamamdır. İki seçenek var ya dediğiniz gibi hcg sıfırlanmamış olabilir yada hamile olabilirsiniz regl görmeden kalanlar var ama daha düşüğünüz çok erken olduğu için sağlıklı ilerler mi bilmiyorum rahimin toparlanma süreci var çünkü enfeksiyona çok açık durumda ama makine değiliz sonuçta belki bunların hiç biri olmaz sağlıklı olur siz bence biraz bekleyin çünkü kan verseniz hcg yanıltabilir yada direk kadın doğuma gidin doktor ultrason ile baktığında az buçuk anlar belki

beta hemen 0 olmaz yavaş yavaş düşer benim 6+5de düşüğüm vardı beta 4 bine çıktı 2 binde düşük oldu 20 25 günde anca 0 oldu kan verdim takip ettim

beta hemen 0 olmaz yavaş yavaş düşer benim 6+5de düşüğüm vardı beta 4 bine çıktı 2 binde düşük oldu 20 25 günde anca 0 oldu kan verdim takip ettim
Benim kalp durdu denildiği gün beta 40800 idi. Değer yüksekti. Dediğiniz gibi sanırım. Daha tam sıfırlanmadı. Gebelik belirtim yok sadece testte silik çizgi görünce şaşırdım

Benim kalp durdu denildiği gün beta 40800 idi. Değer yüksekti. Dediğiniz gibi sanırım. Daha tam sıfırlanmadı. Gebelik belirtim yok sadece testte silik çizgi görünce şaşırdım
anladım canım kan verip 0 i görün bence ben klomen kullandım 2. klomene başlamak için betanın 0 olmasını istediler

Betanız daha sıfırlanmamış olabilir ondan silik çıkmıştır. Başka bi doktor görüşü falan alsanız daha sağlıklı olur

Burada bir üye düşüm sonrasi 40 gün regl olmadığını ve sonrasında hamile olduğunu öğrendiğini paylaşmıştı.

Back
X