Kurtar bizi Rabbim u Kaynanalardan!

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar burada çoğu arkadaşımız benim gibi kaynanasında şikayetçi..
benim sorunumu biçoğunuz biliyosunuz ama bilmeyenler için özetle,
beni tanıdığı günden itibaren istememesi nişanlıyken bile ayırmaya çalışması evlendikten sonra eşimi doldurup üzerime göndermesi ve son olarak 5 aylık kızıma doğumdan beri yaptığı pislikler....
ben elimden geleni yaptım onunla iyi olmak için ama ısrarla hala benden kurtulmaya çalışıyo artık yapabileceğim bişey yok Allaha havale ediyorum..
sizde eğer elinizden geleni yapmanıza rağmen hala düzelme yoksa surada bi dua edelimde ya insafa gelsinler yada bize uzak olsunlar....

canım allah ahavale et merak etme yaptıklarının karŞılıĞını alıyorlar....ÜzÜlme sabret ben Çok Şeyler yaŞadım Çok baĞırdım ÇaĞırdım ÜzÜlen gene ben oldum sonra vazgeÇtım hıÇÇÇ gÖrÜŞmÜyorum kızımıda gÖstermıyorum Çatlıyor Çatlıyor...

herşeyi anlarımda,bebek olduktan sonra böyle davranması vicdansızlıktan başka bişey değil:olmaz:

oturda torununu sev be kadın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mymeka:

kızıma zarar vermese inanın yaptıklarını sineye çekerim ama kızıma yaptıklarına katlanamam...
bende sevcan gibi olmak istiyorum ama okadar yüzsüz ki kapıdan kovsam bacadan giriyo

arkadaşım seninkide amma yüzsüzmüş yahuuu allah sabır versin bizeeeeeeeee

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
canım allah onları bizden ve eşimizden uzak tutsun çünki oğullarına yakın olurlarsa gene bize dayanıyor ucu:çok üzgünüm:

dün eşimin ananesine gittik oda oaradaydı daha sokak kapoısından girerken kızım kucağımdaydı bacaklarından tutup bi çekti ani bi hareketler kızımın canı acıdı başladı ağllamaya bende napıyosun sen ya dur bi içeri girelim dedim oda aman ne mızmız bişey bu sevemiyorum bile dedi..
sonra bana senin suratın her zamanki gibi niye asık iğrenç gözüküyosun dedi tabi arada soktuğu lafları geçiyorum kızlar...
bebeğimi uyuyuturken yanıma geldi bi anda kızımın bacağını ısırdı kızım yine uyandı ne laftan ne sözden anlamıyo bide hiç anlamadığın bi anda aniden saldırıyo kızıma..
tatilden yeni geldi yine gidicekmiş Allah korkum olmasa giderde inş geri gelemez diycem ama korkumdan diyemiyorum..

arkadaşım allah sana sabır versin çocuguna böyle davrandıgı zaman eşin hiçbirşey demiyomu ya
benim eşim olsa parçalar valla ondan önce ben yaparım zaten
o kaynana ve görümceleri ben allaha havale ediyorum bende 9 haftalıkken bebegimi düşürdüm ne görümce nede kaynana bir geçmiş olsun bile demediler o gün bü gündür bende konuşmuyorum

eşim malesef sesini çıkarmıyo bazen ise göememzlikten duymamazlıktan geliyo..
bende artık ipleri koparmak istiyorum ama eşim hep engel oluyo
fakat bi yolunu bulup tamamen ilişkimi kesmek kızımı onlardan uzak tutmam lazım..

sanırım dengesızlık var kaynananızda..
uyuyan bı bebegın bacagı nasıl ısırılır uzerıne korku gelır cocugun..
allah yardımcınız olsun ama mumkunse aynı ortamlarda bulunmayın..
cocugunuzun saglıg ıcın...

Back
X