Kurtarın a dostlar çıldırıciğim

glcngga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
161
105
18
Eski konularımda anlattım kv ile yapışık yaşıyoruz ayrı oturuyorum güya ama hergün bi bahane hep birlikteyiz kadın buluyo
Eşimin teyzesi şehir dışından geldi bikaç gündür kv de kalıyo annemde nezaketen kahvaltıya çağırdı tabi bende gittim
Sabah bize başladılar bi emrivaki otobüsle döncekti teyzesi,annemde biz bırakalım madem dedi 2 saatlik yol gitmişken deniz kenarı manzaralı biyerde yemek yeriz falan kabul ettim 4 bayan çıktık geldik gelmez olaydık benim kv kendi memleketine geldi ya
Ablasının oğlunun iş yerine yok kız kardeşinin kocasının iş yerine kardeşinin dükkanına ablasına.. Allah ne verdiyse kapı kapı geziyoruz annem oldu bir şöför kv oraya uğrayalım buraya gidelim buldu kardeşlerini biz annemle köşede otruyoruz aralarında muhabbet ediyolar biz fransız gibi bakıyoruz
Ve eşimin dayısı beni görüyo tanımadı siz kimsiniz diyo bana??(oğlu da eşimin yanında çalışıyo)
Bende bugün ben kimim inanın bilemedim nerden düştüm diyorum buraya
Artık eşim aradı kv yi bağırdı ne zaman dönüyosunuz gelin artık diye(yoksa kadının dönceği yok)
Şuan yoldayım eve varmama 2 saat var eşimde anahtar yok

Artık olan olmuş , bir daha aynı duruma müsade etmezsiniz . Annenize ayıp etmişler gerçi ama yine de bir şey söylemeyin aksi halde onca yapılana rağmen ettiğiniz bir lafla kötü olursunuz , keza annenizde .

Anladımki bizim süper zeka kv eline fırsat geçince adam kullanmayı yönetmeyi iyi biliyo
Dediğiniz gibi ders oldu

Yokmu önerisi olan? Ses çıkmadı kimseden:(/(/(

Onerilik bir durum yok. Iyilik icin de olsa bir daha boyle jestler yapmayin, ne anneniz ne siz.

Ahh ah biz ne bilelim böyle yapcağını:KK43: çok kafam bozuk

Bazilarina iyilik yapmaya gelmiyor gercekten. Madem deniz havasi aliriz dediniz kaynanasiz gidin bir gun.

Aslinda annenizin belli bir zaman sonra "gitmem gereken yerler var, yapacak islerim var, vs. bahanr uydurup mecburen geri donmeniz lazimdi. Keske onun bari sesi ciksaydi.

Ne var ki bir kez de onun memleketinde bir gun gecirmissiniz. Çok mu yani

Olan olmuş artık. Bir dahakine daha dikkatli hatta baya dikkatli olursun.

Bazilarina iyilik yapmaya gelmiyor gercekten. Madem deniz havasi aliriz dediniz kaynanasiz gidin bir gun.

Aslinda annenizin belli bir zaman sonra "gitmem gereken yerler var, yapacak islerim var, vs. bahanr uydurup mecburen geri donmeniz lazimdi. Keske onun bari sesi ciksaydi.
Gün boyu anneme mesaj attm anne dönelim bahane uydur diye tamam tamam dio kadın ama kv müsade etmiyo oraya uğrayalım bilmem kim akrabama gidelim (bize sormak yok)

Ugradiginiz icin mi eşinizin dayisi sizi tanımadı..
Evet daha önce kaç kere görmesine ramen tanımadı
Yalan söylediğimimi ima ediyosun
Bide seninle uğraşmakmı kaldı bunca işin arasında çok bilmiş

Aha aynı benim kayganaaa
Istanbul'a gelir taaa karşıya kurtkoye kardeslerine gideriz bir başka gun
Sonra Sultanahmet Eyüp
Ortaköy Allah ne verdiyse kaybola kaybola öğrendim valla evin yolunu
Bundan sonra paralı dicem öyle yok

Evet daha önce kaç kere görmesine ramen tanımadı
Yalan söylediğimimi ima ediyosun
Bide seninle uğraşmakmı kaldı bunca işin arasında çok bilmiş
Saygısızlığın alemi yok. Asıl ben senle ugrasamam. Ne haliniz varsa görün mümkünse.

Aha aynı benim kayganaaa
Istanbul'a gelir taaa karşıya kurtkoye kardeslerine gideriz bir başka gun
Sonra Sultanahmet Eyüp
Ortaköy Allah ne verdiyse kaybola kaybola öğrendim valla evin yolunu
Bundan sonra paralı dicem öyle yok
Hepsi böyle bunların:D

Back
X