• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtarın benniiiiii :)

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
820
266
103
34
Merhaba arkadaşlar güzel bir hafta geçirmemiz dileğimle diyorum ve size bir sorum olcak özel sektörde çlışıyorum genel müdür giriş çıkışlarıma takmış durumda maalesef 9-6 çalışılıyor ama en sonki uyarışısında"bir daha uyarmayacağım,dün de gelmediniz vaktinde,ondan önceki günde sabah 8:50de gelip akşam 6.10 geçe çıkcaksınız " dedi bunun üstüne ne yapmalyım? bugün mesela 9da geldim.çünkü oturduğum muhitten iş yerine 1 otobüs geçiyor da en erken 8:25 haliyle trafikle beraber 9u buluyor gelmem asgari ücret alıyorum ve inanın 1 yıl 4 ay çalışııyorum artık bir saniye bile durmak istemiyorum ne yapayım bu uyarısı "işten çıkışınızı veririm,sizinle bir daha bu konuda muhattap olmam demek değil mi?"

Bırakın işten çıkarsın. Sizde işsizlik maaşı alırsınız. Bu sürede yeni bir iş bakarsınız. İşe istemeye istemeye gitmek dünyanın en büyük eziyeti

10 dk geç kalma hakkınız var zaten adam gıcıklığına takmış bence ben yarım saat geç geliyorum sorun olmuyor bırakın minnet etmeyin lafınızı da söleyin ezdirmeyin bazılarının lafını vercen geri vites yapsın ayrıca tazminatta alırsnz belki askeri ücrete iş cok

Cumartesi çalışıyorsan, cumartesi mesaime sayın dersiniz

yeni_ay yeni_ay değil mi? çok saçma ya yani fabrikasyon tarzı yerlerde hani giriş çıkış bellidir 6 denildi mi en fazla 5 dk oynar ya maalesef dediğiniz gibi işimle ilgili bir açıklık bulunamıyor burdan giriş yapılıyor bana kalırsa başka birisi getirilcek e benden 1 yıldır memnunlar pat diye de birisini bulduk sen çık diyemiyorlar bence "bir daha uayrmayacağım" cümlesi işten çıkartıcam anlamına geliyor değil mi? sanki çok para veriyor o kadar karaktersiz bi yerki ve bir insanmış ki ben buraya eski asgari ücretle başladım daha sonra zam aldım fakat ocak ayında asgari ücret 1300 olunca verdiği zammı geri aldı 1300 ile devam ettim bunun hakkını hiç aramadım ne saçma değil mi? tamam asgari ücret 1300 oldu ama sen neden verdiğin zammı geri alıyorsun,Allah belasını versin buranın dilerim tez zamanda çıkarır beni çünkü bugünden itibaren ayaklarım geri geri geldim

Uzak bir yerden geldiğinizi bilmiyor mu?
Sektör ne bilmiyorum ama bu kadar uzun süre asgari ücretle çalışmışsanız,yeni bir işte bulursunuz.

PembeMuhendisi PembeMuhendisi maalesef en sonki çıkışımda hani benim savunmama bile fırsat vermedi ama umrumsa değil benim için bitti şuan sadece gelmek için geliyorum önemsemiyorum "bir daha uyarmayacağım" cümlesi işten çıkartacağım anlamına gelir değil mi? maksadım beni çıakrtsın tazminatımı,ihbar tazminatımı,kullanmadığım yıllık izin üretimi hepsini alayım

PembeMuhendisi PembeMuhendisi bana kalırs 1 yıldır sorun olmuyordu geliş-gidişim son 2 aydır sorun olmaya başladı hani bununla alakalı açıklama yapmıştım ama maalesef kabul etmedi 1 otobüsdvar burası bana ters ve o da bir 6da var birde 8.20de her saat yok başlarda sıkıntı yoktu ama neyse ya bekliyorum çıkartmasını inanın canı gönülden o cümlenin üstüne 1 yıl 5 aydır çalışıyorum ve tazminat+ihbar+kalan yıllık izinimin paralarını almadan kendi kendime istifa etmeyeceğim çünkü içeride alacaklarıma yazık olur

aynen zaten muhasebecimiz de aynısını söyledi o kelime zaten bir daha seninle muhattap olmam bu konuda demeye geliyor dedi çıkışını vermek anlamında kendisinin takıntılı olduğunu ve bir şeye taktıysa onun çözümünü getrieceğiniz söyledi muhassebeci 6 yıldır çalışıyor kişiyi bildiği için söyledi bakalım bekliyorum yine aynı saatimde geldim bugün takmış bir de akşam 6.10 geçe çıkmaya ya zaten saat 6 olmuş ne diye duruyum ki inatla 6 yı 5 geçe çıkcam hep öyle yapıyordum ve yine devam etcem tez zmanada kovsun beni :)

hergun ust uste geç gelip erken mi çıkıyorsun buna da takılmış olabılrı bence bıraz daha vaktınde gelmeye çalış çok sıkıldıysan da işinden o zaman yeni iş arar tek orası yok ya

Back
X