S
ssevilayy
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ssevilayy
yaşama sevincimi kaybettim.kimseye katlanamaz oldum..ne aile yemekleri ne geip tozma hç birşeyden zevk alamıyorum.sürekli bunalım içerisindeyim.sürekli birilerini azarlıyorum.sebebi ise erkek arkadaşım.onu hayatımın öyle bi merkezi haline getirdim ki..artık kafayı yemek üzereyim..sürekli maillerine bakıyorum..telefonunu karıştırıyorum.en ufak bir açığını görsem kıyametleri kopartıyorum.6 yıldır birlikteyiz.ama bi kızl msnde konuştuğunu görsem kıyametleri kopartıyoruım.şizofrem gibi hissediyorum artık kendimi..kafamdan bir sürrü şeyler yazıyorum.kimbilir nede,acaba başka kızdan hoşlanıyormu,acaba başka msn adresleri varmı.yetmezmiş gibi bunlara inanıp ona da yansıtıyorum.onu suçlamaya başlıyorum.sabah kalkar kalkmaz gece uyanır uyanmaz aklıma bunlar geliyo.çok huzursuzum.sanki hep beni bırakıp gidicekmiş gibime geliyor.çıldırmak üzereyim.ders çalışmam lazım ama hayata dair herşeyi boşverdim adeta.çok mutsuzum hep ağlıyorum..delirme noktasına geldim..onu da artık bunalttım..artık bu şekilde olamayacağını söyledi geçenlerde çıldırdım resmen.ağlama krizlerine girdim.bu segferde başkası mı var hayatıdna diye üstüne gittim..iş arkadaşını arabasına almış geçenlerde aynı kursa gidiyolar..bunu bana söylemeye çekinmedi ama ben söylediğinde kıyametleri kopardım.ondan hoşlanıyorsun diye bağırıp çağırdım.yetmedi kursunun önüne gittim..allahım ben kafayı yemek üzereyim.ne olur ne yapmam gerek yardım edin