- Konu Sahibi ssevilayy
bu arada canım ben bugün internetten araştırdım biraz bizimkisi bağımlı sevgi. yani obsede bağımlılık falan diye geçiyor.. sevmekten çok ne kadar sevildiğimizle ilgileniyoruz.. sürekli ilgisinin üzerimizde olmasını istiyoruz.. çok normal şeyler bunlar sonuçta bizler insanız ve psikolojimiz var.. sana bi kaç kitap önereceğim cnm ben alıp okumayı düşünüyorum, sevgi açlığı ve doyum diye bi kitap, netten buna benzer psikolojiyle alakalı kitaplar bulabilirsin.. hersey senin elinde teşhisi koymuşsun inan kendi kendini iyileştirebilirsin. önemli olan durumun farkında olmak. sen farkındasın durumun ciddiyetinin. ilişkine zarar veriyosun ama bu bişi deil sen kendine zarar veriyosun bunun önüne geçmek adına kendi kendini telkin edeceksin.. sanmaki sadece sen bu durumdasın.. her gün binlerce insan bu sebeplerden psikologlara koşuyo... herkesin de sorunu aynı bağımlı seviyoruz.. takıntılı bi şekilde sevip ilişkimizi takıntı haline getiriyoruz.. ben durumumun nedenlerini de biliyorum.. düzensiz bi aile ortamında büyüdüğüm için sürekli bi sevilme açliği içerisindeyim.. tatmin olmuyorum sağlıksız takıntılı ilişkiler kuruyorum.. sevgilimi hayatımın merkezi haline getirip sürekli sevildiğimi hissetmek istiyorum ve doyumsuzluk yaşiyorum.. sürekli ya beni sevmekten vazgecerse ya baska birini bulursa diye düşünüyorum... ama durumun farkındayım ve kendimi iyileştirmeye çalişiyorum. otur sevgilinle konuş, çünkü ben karsıma alıp konustum bizde ayrılma noktasına gelmiştik çünkü burcu yeter artık sürekli sorun arıyosun sana yetmiyorum ben dedi ve oturup konustum, utanmiyorum bundan çünkü nasıl başimiz ağriyosa psikolojik rahatısızlıklarımız da olabilir.. ona durumumu ve nedenlerini izah ettim, şu an bana karşı çok daha sabırlı ve anlaşiyli.. senin bi suçun yok benimle alakalı bu durum dedim, bugün beraberdik ve çok anlayişliydi bana karşı.. aslında onlar bizi çok seviyor.. problem bizle alakalı tatlım... ben şu sıralar kendime vakit ayırıp kendime olan güvenimi kazanmaya çalişiyorum... sevginin sağlıklı olabilmesi için kendi sağliğimi kazanmaya çalişiyorum.. sen de kendini iyileştireceksin tatlım... sorunu bulduktan sonra iş sorunun kökenine inmek.. o zaman hallediliyo ve kökünden halledip sağlıklı huzurlu bi benliğin olacak ve ilişkin de sağlığına kavusacak