Doğuma Hazırlık Kürtce isim beğenen büyüyünce sorun olur mu diyen anneler var mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lilalii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
31
6
16
29
O kadar çok anlamına kendine bayildigimiz kürtçe isimler var ki ? Sizce sonradan sorun yaşar mi böyle isimler beğenen var mi aranizda?

Ben cok begeniyorum ve bir sorun olcagini sanmiyorum. Din dil irk ayirt etmeye gerek yok diye dusunuyorum. Kurtte biziz turkte :)

Merhaba.Su anda kullanilan ve populer olan isimlerin kac tanesi Turkce ki???Farsca,Rumca,Arapça,Italyanca kokenli tamamina yakini..Pekala kulaginiza hoş geliyorsa Kurtce isim de konulabilir..

Eger etnik kokeniniz bu degilse ileride cocuk zorluk yasayabilir,okul hayatinda mesela. Etnik kokene gore isim kondugunda kimse garipsemez ama degilse cocuk hep aciklamak belki de savunmak zorunda kalacak. Cocugunuzun omuzlarina bunu yuklemeyin. Guzel,anlasilir,telaffuzu kolay ve cocugunuzun jenerasyonunda garipsenmeyecek isim daha uygun olacaktir. Takdir sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…