Doğuma Hazırlık kurtköy emsey hastanesine giden memnun kalan ve doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben gidiyorum memnunum, doğumda orda olucak inşallah ..
Normal doğum 2000tl
Mecburi sezeryan 2700tl
Sezeryan 4500 tl gibi bişeydi galiba
Mart ayının sonunda zam gelecekmiş fiyatlara ama ..

Ben gidiyorum memnunum, doğumda orda olucak inşallah ..
Normal doğum 2000tl
Mecburi sezeryan 2700tl
Sezeryan 4500 tl gibi bişeydi galiba
Mart ayının sonunda zam gelecekmiş fiyatlara ama ..
ewıne yakın heralde emsey

baby23 canan1983f selamlar :) emsey'e devam ediyorum gerçekten güzel bir hastane ve benim de doktorum Gülcan hanım, kendisinden çok memnunum çok çok iyi, ilgili. Ancak randevu almak zor olabiliyor. Son aylarda 1-2 haftada bir gitmemiz gerekecek, bu durumda nasıl randevu alabiliriz? çalıştığım için cumartesi günleri almak zorundayım ya da salı öğleden sonra, bu yüzden zor yer buluyorum

Sağlıkla al kucağına bebeğini :)
Ben 1yada 2 hafta önceden randevu alıyodum canım eğer ctesi alacaksam ..

canım doktordan cıktıktan sonra zemın katta danısma var hemen yuruyen merdıvenlerden ınıce sagında kalıyor oradan randevu al hangı gune ıstedıgını soyle onlar yardımcı oluyor ,işini telefonla randevu almaya bırakma derim ben ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırsın bebişini MecnununLeylasi

Hala Gülcan hanıma mı devam ediyorsunuz? Memnun musunuz? Ben de iyi bir doktor ve doğum için hastane arayışındayım da...

gülcan hanım cok ıyı bır doktor emsey de cevre hastanelerde bence dogum ıcın en ıyısı hele bırde evınıze yakınsa bence deneyin yınede siz bılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…