- 11 Ağustos 2015
- 333
- 284
- 23
- 42
- Konu Sahibi canan1983f
-
Epidural normal doğum 2500tlMerhaba Can'ım, bir bilgi alabildin mi? :) ben de araştırıyorum şimdi de :)canan1983f
canım yazdım sana mesaj olarakMerhaba Can'ım, bir bilgi alabildin mi? :) ben de araştırıyorum şimdi de :)canan1983f
ewıne yakın heralde emseyBen gidiyorum memnunum, doğumda orda olucak inşallah ..
Normal doğum 2000tl
Mecburi sezeryan 2700tl
Sezeryan 4500 tl gibi bişeydi galiba
Mart ayının sonunda zam gelecekmiş fiyatlara ama ..
Aynen 15 dk mesafedeewıne yakın heralde emsey
kımbılır belkıde karsılastık doktorunuz kımAynen 15 dk mesafede
kımbılır belkıde karsılastık doktorunuz kım
doktorumuz aynı canım ,gercekten cok ıyı bır secım yapmıssınızOlabilir her hafta gidiyorum artık, sizin de gebelik var sanırım kaç haftalık?
Doktorum Gülcan Akdemir
doktorumuz aynı canım ,gercekten cok ıyı bır secım yapmıssınız
Sağlıkla al kucağına bebeğini :)baby23 canan1983f selamlar :) emsey'e devam ediyorum gerçekten güzel bir hastane ve benim de doktorum Gülcan hanım, kendisinden çok memnunum çok çok iyi, ilgili. Ancak randevu almak zor olabiliyor. Son aylarda 1-2 haftada bir gitmemiz gerekecek, bu durumda nasıl randevu alabiliriz? çalıştığım için cumartesi günleri almak zorundayım ya da salı öğleden sonra, bu yüzden zor yer buluyorum
bende yakınım canımm :)baby23 canan1983f aminnnn inşallah ya :) inşallah sizle de hastanede karşılaşırız bir gün :) çok yakın oturuyorum ben de hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?