kurtlanan misir unu :(

celine_tim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
261
124
18
simdi size cok sacma gelmistir ama buranin misir unu farkli. turkiyeden getirtiyoruz anca yilda bir getrdigimz icin burda cok kiymetli benm icin . muhlama falan da yaptigimiz icin bayada kullandigimiz bisey. smdi baktim ve misir ununun iicnde kelebek ile minik bocek gordum:( bayada fazlaydi misir unu. hem hepsini atmaya icim elvermiyo hemde yemeye midem almiyo :( elesem falan mi acaba

Ağzıma sürmem ben onu. Kurtlandıysa bozulmuştur demektir ve eleseniz bile yine kurtlanır bence.

O kurtlar pis değil diye biliyorum googledan bi araştırın elenip kullanışabilir muhlama yapıyorsanız hıhğli peyniride bilirsiniz oda kurtlu peynir oluyor zaten ama bizden yiyen çok :27:

evet
O kurtlar pis değil diye biliyorum googledan bi araştırın elenip kullanışabilir muhlama yapıyorsanız hıhğli peyniride bilirsiniz oda kurtlu peynir oluyor zaten ama bizden yiyen çok :KK53:
bakliyatlarda iyiymis bile boceklenme. yikayip yiyin yaziyo. dogal demkki demisler ama un iicn bisey bulamadim

Benimde kurtlandı bir iki kere ondan sonra buzdolabında saklamaya başladım tekrar etmedi.
At gitsin , oğluma kuymak yapmıştım tam yedirecekken farkettim bellide olmuyorlar .

hala sen misin? :D
yaa aynı şey halamın da başına gelmiş dün onu konustuk. kurtlanan bakliyatlarda böyle böyle örümcek ağı gibi hafif kumlu bir şeyde çıkıyor. yani kurtları kelebekleri atmak çözüm değil, bir de onlar var. tabi un için nasıldır bilemem ama. karadenizli akrabanız varsa göndersin size, zaten verecek yer arıyorlar genelde

valla bitane yegenim var ama 1yasinda :) attim hepsini uzulerek :KK43: aslinda tahmin etmem gerekirdi ama hamilelik tembelligime denk geldi herhalde neyse bana ders olsun. tesekkur ederim herkse

Back
X