Kurtulamadığım adam

umutsuz vakaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
2
0
1
40
Merhaba
10 ay önce hayatıma ciddi olarak girip girdiği gün vazgeçtim diyerek beni terk eden ancak farkı bi kişi olarak hayali olarak sadece dost olarak 6 ay benimle yazışan kişi sonra
28 gün önce çıkmaya başladığı Çalışanım ile nişanlandı.(hanımefendi 1 ay önce benim tarafımdan işe alınmıştı)
Ben bu ilişkinin oyun olduğunu anladım çünkü kızın whatsapp ı ele geçirdiğini akşamları onunla yazışıyor gibi yapıp beni deli etmeye çalıştığını anladığımda bende işi bıraktım

Her numaradan özelden arıyor whatsapp sürekli takibinde benim hayali olan adama dönmemi istiyor

Nişanlısını bildiğim için sabah 4 de kadar karşılıklı yazışıyor gibi gösteriyor

3 ay içinde 7 hat değiştirdim her birini bulup bana dönmeye çalışıyor (toplamda 11 hattı var benim bildiğim)

Kız kardeşime ulaşmış bana yardım et diye oradan da engelledik

Bu insan benim karşıma farklı kişiler çıkarıp bana zarar verecek kadar saplantılı

Benim iş yeri fotolarımı alıp whatsapplarına profil yapıp dönmemi istiyor

Sürekli taciz içinde hayatım 11 yaşında oğlum ile yaşıyorum ve korkuyorum
Bu adamdan nasıl kurtulurum ?

Cok karisik. Ne konuda yardim istiyor nisanlanmis zaten. Sikayet etmelisin bence. Telefon sirketinde tanidigi olabilir farkli sirketin hattini alin.

Cok karisik. Ne konuda yardim istiyor nisanlanmis zaten. Sikayet etmelisin bence. Telefon sirketinde tanidigi olabilir farkli sirketin hattini alin.
Teşekkürler öncelikle 🙏Beni merak ediyor ve iletişime geçmek istiyormuş.
Şikayet etmek istedim ama daha ileri gidecek güce sahip cidden manyak ve saplantılı inanın ben yaptıysam kurtulamıyorum
Karışık konu evet ama yaptıklarının % 10 bunlar

Ancak bu kadar karmaşık anlatılır...
Ben sizde de sorun var gibi anladım, normal mi psikolojiniz?
Tane tane yazın, imla, noktalama,...
Anlayalım ne okuduğumuzu...

Back
X