- 26 Eylül 2010
- 17.550
- 32.825
- 798
- Konu Sahibi Yoyoderlerbana
45 yaşında kadını napayım diyen herif de 38 yaşında 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buarada ev onun evi ama benim şimdilik gidecek yerim Yok o yüzden onu attım o gitsin o kart dediği kadının yanında kalsın mutlu mesut.
Bence bu kadarla kalma.Buarada ev onun evi ama benim şimdilik gidecek yerim Yok o yüzden onu attım o gitsin o kart dediği kadının yanında kalsın mutlu mesut.
Allah razı olsun ya rabbim de sizi darda bırakmasın.şuan içim sıkılıyor değişik bir ruh haletindeyim.ama İnan'ın inancım çok yüksek helal süt emmiş ahlaklı tenis birini çıkarır Allah inşallah.Helal olsun size.... İlk kez tanimadigim biri icin dua ettim, sizin icin sadece herseyin en guzelini ve en onemlisi hayirlisini diledim. Mutlulukla ve saglikla kalin
Bunu dedi herkes bugün o değil de çok üzücü değil mi ya .nasıl yani başkasıyla öpüşen koklaşan adamın yanına mı yatıyor insanlar, aynı evde durabiliyorlar mı.sırnaşmalarına tahammül ediyorlar mı nasıl insanlar var ve nasıl yapıyorlar yapanlar anlayamıyorumOh be, şoyle kadinlar gormeye ihtiyacimiz var.
Geçmiş olsun, Allah beterinden korumuş
Dimi, ben de anlayamiyorum nasil midesi kaldirir insaninBunu dedi herkes bugün o değil de çok üzücü değil mi ya .nasıl yani başkasıyla öpüşen koklaşan adamın yanına mı yatıyor insanlar, aynı evde durabiliyorlar mı.sırnaşmalarına tahammül ediyorlar mı nasıl insanlar var ve nasıl yapıyorlar yapanlar anlayamıyorum
Geri dönmez artık o kadar hakaretten sonra olmazmış beni istemiyormuş oysaki ben onsuz Ne yapiciiim diye düşünüyorum tühIyi ki kurtulmussun ondan aldattip hakliymis gibi üste cikmalara anlam veremem geri dönerse sakin barisma 7sinde neyse 70sinde neyse o degismez huyu onun
45 yaşında bir kadın olarak o ex sevgilinizin ağzına hiper acı biber sürmek istiyorum.Erkek arkadaşım işten çıkıp eve geliyor normalde iştem çıktı yarım saat sonra aradım cevap Yok.
sonra bi işim var geç geleceğim yazmış .oluyor öyle işi doğru geç geliyor ve söylüyor kime ne için gittiğini de normalde.tmm dedim .
sonra 2 saat geçti hala Yok bi haber .ne işi olabilir.nereye gitti niye söylemedi diye yazdım neredesin kaç gibi gelirsin .cevap sarıyerdeyim işim bitmedi.saat 11 ..hala ortada Yok.arıyorum açmıyor .en son whatsapta bi saat önce yazmıştı .baya baya aradım açmadı teli.15-20 kere aradım.bu defa telaşlandım.kaxa falan mı geldi başına diye.dua falan ettim biraz ağladım.ne oldu acaba diye içim içimi yedi.binyandan içimi inanılmaz bir şüphe kapladı.sonra yarım saat sonra bi mesaj yola çıktım geliyorum yazmış .11 buçukta yola çıkmıştı gece 2 ye kadar gelmedi.aradım yine açmadı .mesgule attı hep.mesajlarıma cevap vermedi sürekli aradım.hiç bu kadar sürmezdi gece 2 ya şaka gibi.
Neyse şüphelerim doğru çıktı.ilk önce inkar etti. Uyduracak yalan aradı sacmaladı falan .sonra ben herseyi anlat benim içine doğdu istemiyorum artık falan dedim üsteledim .hangi müşterinse ara yanımda bakalım doğru mu dedim .üsteleyince yavaş yavaş dökülmeye başladı.
bi kadınla arabada oturmuşlar.nerede.sarıyerde sahilde arabanın içinde oturduk diyor .gece 2 ye kadar !!!!! kim o kadın işyerine gelen müşterim diyor.hani başka işin vardı bi müşterine gidiyordun dedim .sen kızarsın diye söylemedim diyor. Telefonumu neden açmadın açıp söyle konuşsaydın benimle.dedim.yüzüme mal mal bakıyor herseye bi şey uyduruyor.ya inmedinizmi arabadan hiç dedim .yok diyor.yanağında siyah göz kalemi izi vardı baya .bu ne dedim .bişey Yok dedi.afalladı.baya baya...
Neden anlatıyorum ortalıkta tehlikeli dalavereci yalancı pislik herif dolu.
Ben bağırıp çağırınca o da üste çıktı. Hiç bi arkadaşıyla bi yere gidemiyecekmiymiş? Hiç arkadaşı olmayacakmıymış??allah aşkına bakarmısınız nasıl sinirlerim bozuldu. Bu kadın senin arkadaşın mı ya dedim.daha iki gün önce tanışmışsın ne ara arkadaşlığı.
Güya kadının derdini dinlemiş kadın alkol alıp ağlamış sürekli nişanlısı terketmiş başka kadın hamile olunca gidip onunla evlenmiş bişeyler falan ..ailesiyle sorunluymuş..bana bunları anlatıyor.sğrekli kusmuş güya petrol istasyonlarında durmuşlar ondan geç kalmışlar .
İyi de aç konuş kadınla duyayım dedim. Ertesi gün arayacağını söyledi.ertesi gün kadın onu engellemiş !!! Beni engelledi dedi.neden diyorum.ya sorunluydu diyor...!!!??
(bence kadın sevgilisi olduğunu anladı engelledi)
Cevap veremiyor uyduruyor sürekli ...
Ya İnan'ın çok moralim bozuldu.Ne biçim insan bu ya yıllarımı aldı .gelmiş hala pişkin pişkin kadın 45 yaşında kart neyapayım onu diyor..aç konulacağım diyorum .yok diyor bu kadar kava çıkardığın için konuşmaktann vazgeçtim .
Son
Sen beni salak nı sanıyorsun dedim mal yerine koyuyorsun dedim Esyalarını topladım yol verdim hemen .gece evden attım bi daha bitti dedim.ailesini de aradım haber verdim sabaha.yaşı 38 bu pisliğin buarada.eve gelmedi tabiki sabah da.ne cehenneme gittiği umrumda değil.
Kafam çOk dağınık toparlayabildiklerim bunlar.
Kurtuldum .