uyku polikliniğine gitmeni tavsiye ederim arkadaşımda senin gibiydi uyuyamıyordu stresten kaynaklı ve bu stres nedeniyle başındaki damarlarından biri sertleşmiş ilaç kullandı bir süre ve doktor sakın stres yapma demiş geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun
uyku polikliniğine gitmeni tavsiye ederim arkadaşımda senin gibiydi uyuyamıyordu stresten kaynaklı ve bu stres nedeniyle başındaki damarlarından biri sertleşmiş ilaç kullandı bir süre ve doktor sakın stres yapma demiş geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun
Uyku sorunu - özellikle sizin yaşadığınız şekli- ciddi bir sorum bence
Uzman ve sizi iyi analiz edecek bir doktora hemen gitmenizi tavsiye ederim
Uyku bedensel faaliyetlerimiz içi hayati diyebileceğim bir önem taşıyor
Yani ben öyle okudum internette araştırırken
Sağlığınızı ihmal etmeyin derim
Geçmiş olsun
cok saol canım uyku poliklinigine gitmek isterimde ailem o kadar bilinçli degil uyumasan ne olcak diyolar ayrıca oralar baya külfetli sanırsam maddi durumda yok fazlasını karsılıcak
Ne demek uyumasan ne olacak, uyuku cok onemli, tum hayatini etkiliyor. Ben normalden yarim saat az uyusam butun gun perisan oluyorum.
Doktorlara hayranim gercekten, biri 5 dk muayene yapiyor, oburu ben bu ise bakmam diyor.....yani senin derdin uykusuzluktan cok ilgisiz saglik personeli bence. Uyku ilaclari ciddi ilaclar, karacigerini yoruyor, ayrica sadece uykunu degil, psikolojini de etkiliyorlar. Oksuruk surubu yazilir gibi yazilmasini dogru bulmadim.
Stres isine ben de katiliyorum, bir sure bu konuyu dusunmesen ? Yani uyuyamamayi dusunmesen, kafandan uyukuyla ilgili endise ve dusunceleri atsan ? Hayatin stresli mi ? Strese girme dicem ama biliyorum kolay degil, insan farkinda olmadan streslenebiliyor.
stres daha cok bir gece uyuyamazsam diger günler ortaya cıkıyor uyuyabildigim günler iyiyim ama bazen ne oluyor anlayamıyorum
İyi bir doktor bulana kadar mesela gün içinde kendini bedensel olarak yormayı denesen?
Mesela spor yap koş koşuştur yorulursan daha rahat uykuya dalarsın
Tabi işe yarar mı bilmiyorum ama
ben ücretli ögretmenlik yaptım üc ay hicbir sorunum yoktu cünkü beynim sürekli baska seylerle mesguldu sacma sapan seyler gelmiodu aklıma ama okullar tatil oldu gene basladı
Hmm o zaman belki bir kursa katilmayi falan dusunebilirsiniz?
Ama tavsiyem iyi bir doktor bulmaniz
bu arada şunu da ekliyim iki haftadan fazla uyuyamamak depresyon belirtisidir..antideprsan kullanmak istemediğiniz için alternatifleri söyledim ben..
<mutlaka bir doktora görünmelisiniz ,çünkü uyku psikolojik ve fizyolojik sağlık için çok önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?