- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- 118
- Konu Sahibi herkes1907
merhabalar. ben üniversiteye bu sene başladım ve sevgilim yok. ilk zamanlar "aa şu çocuk yakışıklıymış" falan diye konuşuyorduk arkadaşlarla ama kendimi birine kaptırmak istemiyordum.ki farkettim de çoktan kendimi kaptırmışım bile. 2.sınıf biri geçen dönem bi kaç dersi alttan alıyordu oradan görmüşlüğüm vardı ve o çocuk için arkadaşıma yakışıklı çocuk falan diyordum. bi aylık tatilden sonra pazartesi okula başladık.salı günü baktım ki bizim çoğu dersi alttan alıyor.tabi ben bunu görünce bi heyecana kapıldım ama hiç böyle birşey olacağını sanmıyordum.yani onu görünce düşündükçe nefes alamaz duruma geliyorum dün doğru düzgün yemek bile yiyemedim.bugün okula gidemedim sabah onu görünce tekrar aynı şeyler olacak diye.ve en önemlisi bunun sevgilisi var birlikte görmesemde biliyorum. ama dünkü hareketleri beni ikileme düşürdü resmen. kaç kere göz göze geldiğimi hatırlamıyorum bile kendi kendime diyorum benim kuruntularımdır çocuğun sevgilisi var. 2 arkadaşıma daha söylemiştim bunu ve labaratuvar dersimiz vardı arkadaşım dersten çıkınca dediki sürekli bi sana bi bana bakıyordu bana senin yanındayım diye bakıyordu falan dedi bende yok öyle şey ya falan dedim ama derste tam önümdeydi ve yüzüme bakıyordu bende farketmiştim ama ne bilim işte yoktur diyorum. en son olarakta dün başka bi dersimizde ben fena oldum artık o soğukta camın kenarında yarım saat nefes almaya çalıştım ve arkadaşım iyimisin falan diye sordu arkamı döndüm bi baktım göz göze falan geldik. olay şu ki ben artık biliyorum ki onun sevgilisi var ve olmaz işler peşindeyim. kendimi uzak tutmaya çalışıyorum ama her ders gözümün önünde oluncada olmuyor. zaten onu gördükçe midem bulanıyor nefes alamaz olup etrafımdakilerle pek konuşamaz hale geliyorum ki ben bunu istemiyorum bi an önce kurtulmak istiyorum 
bana yardım edin noluuur ya