Kurtuluş mu Yok olus mu?

kesinlikle kurtuluşunuz olmuş, Allah daha iyileri ile karşılaştırsın bunca zaman bile iyi davranmışsınız. Eski sevgliniz kıskanç değil tedaviye ihtiyacı olan bir psikopatmış belli ki.
Goren de ne kadar efendi ne kadar saygili diyor halbuki. Manyakligi banaymis onun. Guzel dilekler icin tesekkur ederim.

Goren de ne kadar efendi ne kadar saygili diyor halbuki. Manyakligi banaymis onun. Guzel dilekler icin tesekkur ederim.

dışı seni yakar içi beni ymiş sizin durum

Bir tane hayatınız var böyle şeylerle böyle kişilerle harcamayın, hayat sizin hayatınız ve etrafınızda sizi olduğunuz gibi kabul edecek, sizi değiştirmeye çalışmayacak, mutlu olacağınız insanlar olsun...

Her zaman söylerim kimse kimse için mecburi istikamet değildir.

iste budur kadin dedigin ne istemesini bilmeli guclu olmali herseyden onemlisi ayaklari yere saglam basmali boyle dusunup olmana sevindim cunku biz boyle guclu oldukca fazla geliyoruz gucsuz insanlara yasasin

iste budur kadin dedigin ne istemesini bilmeli guclu olmali herseyden onemlisi ayaklari yere saglam basmali boyle dusunup olmana sevindim cunku biz boyle guclu oldukca fazla geliyoruz gucsuz insanlara yasasin
Gec oldu benim icin faturasi agir oldu ama daha da agirlastirmamak icin bi yerden baslamak lazim degl mi? Tesekkurler destek icin

Ah keşke bende sizin gibi güçlü olabilsem... ben de de iki gün oldu görüşmeyeli o şahısla. Eski konularınıza baktım... eski görüştüğünuz benimki gibi sinirli bir insan tipiymiş.. ben benimkinde mesafeden dolayi öyle sanırdım ama tabii ki bilemem.

Bu sinirli insanlar bizim sadece ömrümüzden ömür alıyor.

Bir gün coook yaşlı bir nineye denk gelmiştim. 90 yaş üstü ama kadın öyle genç kalmış ki güler yüzlü. Yaşını söyledikten sonra çok şaşırdım. Bana yol sorduğu için konuşmaya girmiştik. Yaşını öğrenince hemen nasıl bu kadar genç ve dinç kaldınız dedim. "Sinirli insanlardan ve kavgacı insanlardan uzak durdum, baktım ki sınırlı birisi hemen uzaklaşırım dedi". Bizi bu sinirli insanlar dışında neyimiz varki bizi monoton araliklarla üzen?

Ah... şöyle yazarken iyiki bitmiş diyorum. Ama sonra gene kendimi kandırıp kavusunca değişik olurdu belki diyorum....

Allahim ikimize de sabır ve guc versin bu ayrılığı en kısa zamanda atlatmamız için.

Uzun yazmış olabilirim, anlatasım geldi :)

Cok memnun oldum paylastiginiz icin. Tahammul seviyem dolmus ki kararliyim. Belki sizin icin dolmamistir. Gelecegi olmayan bi ilskiyi tek tarafli yurtmeye calismak bi hayli yipratici oluyor. Beni en cok etkileyen sey her tartismamizda bir onceki konulari temcit pilavi gibi ileri surmesiydi. Umarim yuregimiz sogur tez vakitte

Geçmiş olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…