kurtuluşu yok gibi :(

evinde onun sevmediği yemekleri bulundur hep yemekleri hazırlarken hadi yardım et ama gülerek cana yakın bi şekilde sende sadece yiyorsun ama haaa :) azcıkta yardım et falan de ne bilim laf sokuştur sende ögle yemeğine gelmek istediğini söylediği zamanda yok ya hep bana gidiyoruz biraz da sana gidelim de :) sen aynısını ona yap :))))

umarim evlisin :)
bu sefer esini bahane edebilirsin
ama en guzeli acikca soylemek
"musait oldugumda seni davet ederim canim ama inan musait degilim islerim var"
diyip boyle devam etmek
"benden rahatsizmi oluyorsun"gibsiinden laflar soyler muhtemelen
o zaman "kendime gore islerim oluyor" diyip kestirirsin

ohh valla bulmuş yağlı kapıyı vazgeçer mi hiç
ya uyuz oluyorum şöyle insanlara
bence bişeyi bahane et küçük bi tartışma çıkar araya soğukluk girmiş gibi mesafe koy

Vazgeçmiyo oda gerçekten kışın ailem ziyarete gelmişti 1 ay kadar kaldılar onlar varken bile hergün geldi babam sırf çekinir mi acaba diye pijamalarıyla oturdu ama genede bi rahatsızlık hissetmedi :)

Evli değilim ama nişanliyim yaza düğünüm olacak şimdiden ima ediyorum o zmn eve giderim eşimde gelir diye yerini yapmaya başladım :)

hiç sevmediğim,hazetmediğim insan tipi ..mesafe koyun..kvm hareketlerini sevmediğin insaları istemediğinii söyleyerek bir kere günaha girersin ama hayatında varedip arkasından şikayet ederek her zaman günaha girersin der..istersen sen yinede kırmadan mesafeni koy..hergün hergün sıkıldım eve gitmek istemiyorum sabahta akşamda evdeyim öğlenleride artık gitmek istemiyorum de..Allah yardımcın olsun...

Evet bende kötü olmayalım benim evimde uzakta olabilirdi dedim ama empatinn fazlası zararmış baştan keşke sınırımı koysaydım şimdi gelmeler sanki ona hakmış gibi görüyo :S

canım benım olayın neresınden dönersen kardır...

uzak durmaya bak ıstersen

cunku elını vermıssın ama kolunu tutmuşş

aman aman diyorummm

bellıkı bedavacıı

uzak dur derım aşını ekmeğini vermiyor görüşmekte ne mecburiyetın varr

kırılırsa kırılırr aaa

sen olsaydın o senı her gun kabul edermıydı bır dusun bakalım

öğle arası evine gitme dışarda yiyeceğim evde yemek yok de.yada diyetteyim bugün yemek yemeyeceğim de çarşıda işim var eve gidemem de sürekli bahaneler bul evine götürme
böyle yüzsüz insanlara karşı aslında yüzsüz olmak şart ama sende benim gibi insanları kırmayı sevmeyen birisin belli ayrıca sürekli yüzyüze bakıyorsan yüz göz olmadan çözmen daha mantıklı

evde yemek yok hatta buzdolabıda tamtakır de

hazırlıycak bişii yok de

markete gitmek lazım ama paramda yok de

sen karşılasan de bakalım napıcak

benim de vardı öyle bir arkadaş ama seninki kadar değil biriki kez kendini davet ettirmişti zorla ve ben harıl harıl iş yaparken ayağını uzatıp oturmuştu
Valla ben artık ona hiç gözükmeden evime çıkıp geliyorum..
De sen de öğlen işim var ya da gözükmeden çık git nefret ediyorum bu insanlardannn

Bir ara bizimde birimimiz değişmişti aynı odada olmayınca kaçıyodum şimdi yanyana masalarda çalişiyoruz 2 aysonra kurtulucam inş

niye ona gitmeyi denemiyorsunuz? bundan sonra sana gidiyoruz artık de bakalım. valla iyi sabır seninkisi

Allah Allah, bunu da yeni duydum... Ne enteresan insanlar var hayatta...
Yani 1 olur 2 olur hadi bilemedin 3 olur da, artık arkadaşın iyice yüzsüzlüğe vurmuş bence.
Bir de, kusura bakma canım, ama sende fazla yüz vermişsin ki astarını istiyor.
Evlisin sanırım değil mi? Ya insanın evinin her türlü hali olur, iş arkadaşlarında arandaki samimiyeti bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Sonuçta iş arkadaşın işte kalmalı düşüncesindeyim, bugün bunu yapan, yarın bu akşam sende kalayım evime gitmek zor geldi de der...
Yeterki yüz bulmasın...

Tabii sen yine karşındaki insanı daha iyi tanıyorsun ve ona göre kendin daha iyi hareket edeceksin.
Fakat bana sorarsan, bir an önce tavrını belli et... İster kızsın ister darılsın, ama özel hayat denilen birşey var.
Ayrıca, sen "aşevi" değilsin ki onu doyurasın...
Dediğin gibi yediğinden-içtiğinden kimse gocunmaz, ama nezakettir netice...
Arkadaş ise, eğer samimi ise, samimi davranmalı düşüncesindeyim...
Yeri geldiğinde seninde müsait olup olamayacağını veya isteyip istemeyeceğini düşünmesi gerek...

Benim bile öyle zamanlarım oluyor ki, bazen kılımı kıpırdatasım gelmiyor veya kimsenin sesini muhabbetini duyasım gelmiyor.
Tek başıma olmak istiyorum öğle saatlerinde, bazende tam tersi ofisten kızlarla çıkalım muhabbet edelim, gülelim istiyorum..
İnsanız neticede, anımız anımıza uymaz...

Allah kolaylık versin. İnşallah bir an önce karşındaki yanlış yaptığını idrak eder, etmezse de sen idrak ettirmek zorundasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…