kurtuluşu yok gibi :(

pervanemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
80
5
48
selam arkadaşlar beni çok bunaltan bi konu var onu yazmak istedim işyerinde bir bayan arkadaşim var 3 yıldır beraber çalişiyoruz ewi çaliştiğimiz yeerden 45 dk uzakta benim evimde çok yakın arkadaş her oğlen benim evime gelmek istiyor yenilende içilende değilim ama bir kola bile almişliği olmaz üstelik ewde yaptiğim yemeği beğenmezse bunuda açikca soyler yada ewde hazir yemek yoksa ben bişeyler hazirliyosam ya telefonu çalar ya bişey olur hiç yardim etmez herşey hazir olunca gelir onun yüzünden oğle tatilerinde evime gitmek istemez oldum kendimi enayi gibi hissediyorum çünkü bahane buluru çarşida işim var diye tmm beraber hlledip ordan eve gidelim derbi rahat bırakmaz yada hadi senin ewe gidip oğle ararsi uyuyalim yada canım şunu istiyo yapalim tmm bumlar kırk yılda bir olsa katlanilir ama ben hergün hergün bıktım ... ters davranmaklada olmuyo anlamıo çünkü yada anlamamk işine gelmiyo tamamen ilişkimide kopartamiyorum 8 saat beraber çalişiyoruz çunku çok sıkıldım artıkk......

daha öncede bu tarz bir konu açılmıstı
cok benziyor hatta , kesin bir dille söyleyin siz hizmetçimisiniz ne kadar saygısız biriymiş
:36:

direk soylemiyorum 8 saat aynı odada çalişiyoruz ama ima ediyorum işim var diyorum 3 -5 gün atlatsam bile sonra ki gün gene gelmek istiyor günaha giriyorum sürekli yalan soyleyerek

bir gün yalan söylersin iki gün söylersin artık sende sıkılırsın en iyisi uyarmak bazen gel ama hergün hergün olmaz de uygun bir biçimde

herkesi kendim gibi sandiğim için oluyo bunlar :S ben asla başkasına bu kadar gitmezdim bıktırana kadar ya bide saatlerce kocasını kötüler yok kayınvalidesini anlatır tabi arkaşinin bi derdi varsa dinlenir ama hayattan soğutuyo ben :( zaten işyerinde beraberiz oğlen kafamı dağitmak istiyorum ama nerdeeeee

O gelmekten utanmıyorsa siz de rahatsız olduğunuzu söylemekten utanmayın derim ben.."Canım sen yabancı değilsin..Ben artık yaşlandım mı ne öğle araları eve gidip biraz yanlız kalmak istiyorum, ev işlerim de oluyor ama sen varsın diye de yapamıyorum. Huyum bu.Senle ilgili değil.Lütfen yanlış anlama..." vs.:51:

O gelmekten utanmıyorsa siz de rahatsız olduğunuzu söylemekten utanmayın derim ben.."Canım sen yabancı değilsin..Ben artık yaşlandım mı ne öğle araları eve gidip biraz yanlız kalmak istiyorum, ev işlerim de oluyor ama sen varsın diye de yapamıyorum. Huyum bu.Senle ilgili değil.Lütfen yanlış anlama..." vs.:51:

kesinlikle katılıyorum ,o düşünüyor mu 8 saat beraber çalışıyoruz diye bu yüzsüzlüğü yaparken.Açık açık söyle canım.Sen gelme bugün diye.Benim de çok sık yaptığım bir hatadır bu, aman şimdi kötü olmayım deyip işleri oluruna bırakmak ama öyle olmuyor işte.

Son düzenleme:
neden kurtuluş olmasın canım sıkma canını eger evlımısın bılmıyorum ama esını bahane edebılırsın bence evlı degılsen bıle sevgılımle bulusup yemek yıcez dıye at bıseyler

ohh valla bulmuş yağlı kapıyı vazgeçer mi hiç
ya uyuz oluyorum şöyle insanlara
bence bişeyi bahane et küçük bi tartışma çıkar araya soğukluk girmiş gibi mesafe koy

direk soylemiyorum 8 saat aynı odada çalişiyoruz ama ima ediyorum işim var diyorum 3 -5 gün atlatsam bile sonra ki gün gene gelmek istiyor günaha giriyorum sürekli yalan soyleyerek

Dürüst olmayı denediniz mi?

"X seni cok seviyorum ama ben her öğlen yemek hazırlamaktan falan cok sıkıldım. Havalar güzelleşti, canım eve bile gitmek istemezken kendimi mecbur hissediyorum. Artık nokta koysak mı bu eve gitme işine?" gibi...

böyle bir konu vardı daha önce. o arkadaş ne yaptı bilmiyorum ama bence dürüst olmalısın.
''evim her zaman müsait olamıyor, malum çalışıyorum. ve kendimi rahat hissedemiyorum.'' gibi şeyler söyleyebilirsin.
imalarından anlamadıysa böylesi müstehak.

Back
X