Kurtuluyorum eşimden çok şükür

mugederinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
57
0
36
İstanbul
Kızlar uzun zamandan beri giremiyordum ama geldim çok şükür iş değişikliği şehir değişikliği ve dahası boşanıyorum eşim bana anlattın herşeyi o kadını 2 yıldır tanıyormuş ondan kopamıyormuş vs.vs bende net olarak seni boşuyorum defolllll diye bağırdım şükürler olsun allah bana doğrusunu gösterdi yaşadığım şeyleri aşağıda paylaştım tekrar yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Arkadaşlar.

Ben 1,5 yıllık evliyim daha çocuğumuz yok dün çok acı bir şey yaşadım kısaca anlatacağım.

Dün iş çıkışı arkadaşımla alışveriş yapalım dedik eşime eve geçgeleceğim söyledim tamam dedi saat 21,30 gibi ben eve dönmeden aradım bir şey istiyormusun diye hayır dedi canım nerdesin dedi 5 dakikaya evdeyim dedim ve arabayı garaja koymak üzere garaj kapısını açtım bide baktımki eşimden mesak mesajı olduğu gibi yazıyorum.

5dk. sonra geçici olarak servis dişiyim...
sende 2 gün servistesin... 2 gün
sonra görüşmek dileğiyle sevgi kelebeğim...! :)

Şaşırdım anlam veremedim noloyor dedim o hışımla eve girdim bu ne demek oluyor dedim bana mesaj attığını bilmiyor tabi tekrar tekrar sordum ve telefondaki mesajı gösterdim rengi kızardı bozardı görmeniz gerek nasıl kıpkırmızı oldu anlatamam açıklama olarakta arkadaşına yazmış falan falan akşam kapımı kilitledim ve uyudum sabah işe geldim aradı ama cevap vermedim sizce ne yapmam gerek nasıl acı çekiyorum anlatamama...!

bence çok doğru karar vermişsin. eğer af eder tekrar dönseydin, bundan sonrakilere de göz yumacaktın. çok yolun başındasın. herşey gönlünce olsun

Geçmiş olsun,hayırlı olsun diyelim,

Boşanmaya karar verme süreci bu iki mesaj arasında nasıl ilerledi biraz anlatırmısın?

gecmiş olsun canım en doğru kararı vermışsın bence bır kere affetseydın emın ol pışman olurdun eşın bu sefer daha dikkatli olurdu ben cok etrafımda göruyorum eşleri böyle olanlar belki çoğu kişi mecburdur cocukları var veya gidecek yerlerı yok senın cocugunun olmaması daha ıyı olmuş senın için doğru bırı değilmiiş canım acaba nasıl tanışıp evlendiğinizi anlatırmısın

Çok doğru bir karar vermişsiniz bundan sonra inşallah daha hayırlı insanlarla karşılaşırsınız.

eğer yazarsan birazdan döner bakarım senın icin herseyın hayırlısı olsun bir evlılığı bitırmek çokta kolay olmuyor ama sen daha yeni evlısın başında boyle şeyler yaşamişsan allah senı gelecekte olanlardan korumuş

aferin sana kararlı olmak güzel elbette ama herkes 2.ci bir şansı hakeder tabi gerçekten çaba gösterirse yoksa salla gitsin cnm kimse böyle bişeyi affetmez

Üzücü şeyler yaşatmış eşiniz ama kurtulmuşsunuz,bu güzel.
yeni hayatınız çok çok güzel olur inşallah

ama kafama takıldı...
siz 1,5 yıllık evlisiniz ve o kadını 2 senedir tanıyor ve kopamıyor.
peki neden sizinle evlendi o halde?
eğer bile bile böyle yaptıysa gerçekten kötü biriymiş eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…