Kuru bakliyat saklamak için ne aldınız?

mer_ali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
143
2
46
Antalya
evet, sorum bu arkadaşla :) bi de tahmini kaç tane alayım, sayıyorum sayıyorum ama eksik mi olur acaba diyorum :)))

ben ince uzun plastik kaplardan aldım.. cokta memnunum..

annem hala bez torbalarda saklar

saolun kızlar. ben esseden almıştım ama kalmamıştı 3 tane aldım. sonra başka esselere de baktım ama yok bulamadım farklı farklı olsunlar istemiyorum, bunları başka bişey olarak değerlendiririm belki. çok da güzellerdi ama nette bile bulamadım

4 tane paşabahçenin hayvan figürlü olanından aldım.4 tanede porselenden aldım tezgah üzerine koyarım die 2 si büyük ikisi küçük.büyük boylara çay şeker küçük boylarada kahve ve tuz koydum.diğer 4 tanesinede mercimek pirinç bulgur fasulye nohut falan koydum.biraz ağır oldu cam olunca ama en sağlıklısı

aldıklarına makarna koyarsın canım,bakliyat için başka alırsın 5 tane falan...

ben de şu uzun plastik kaplardan kullanıyorum üst üste de koyabiliyorum. 3-5 lira falan sanırım

cnm ben 2 takım bunlardan aldm 6 tane sanırm bunları kullanıcamm baharat takımı yapmak için aldm ama baharatlık için fazlaca büyükler hemde daha kaliteli bişi istiorm

bide su an bernardoda indirmde olan brabantia set var kızlar onun da kavanozları kullanılabilir belki fiyatı 165e düşmüş bilginiz olsn normalde 2 katı kdr phalı(
kullananlar varsa yada bilgi saihibi olanlar yazabilirlermi?

Son düzenleme:
nemli ve çok sıcak bi şehre gelin gidiyorum, serin ve kuru bi şehirden... bizim evde öyle böceklenme olayı falan olmadı ama kendi evimde olursa diye çekiniyorum. plastik kaplar kullanışlı mıdır acaba? tupperware kullananlar memnun ama çok pahalı. fiyatı uygun vakumlu bişeyler bulursam alayım diyorum ama abartıyor muyum acaba:18:

Canımm sende nemli bir şehre gidiyormuşsun ; Ben Ordu'da yaşıyorum ve annem bakliyatların bozulmasından çok şikayetçi olduundan tupperware aldımm çünkü kullananlar çok memnun!.. Bence gittigidiyordan felan bakıp alabilirsin ama fiyatları yine de diğer kaplara göre daha pahallı.. Ama malesef cam kaplar dahil diğer kaplarda hep böceklenme sorunu oluyor..

Ben bunlardan aldım, bi kaç boydaa paşabahçenin kavanozlarından aldım dekor amaçlıı kullanırım diye.

hangi kapta saklarsan sakla önce bez torbanın içine koy mutlaka ancak öyle başa çıkabilirsin malesef.. yada annem gibi buzdolabında sakla herşeyini:)

Nemli bölgeler için bilemiyorum en iyisi hangisidir ama annem tüm bakliyatlarını plastik bidonlarda saklar.Üstelik tanesi 1 lira bile değil Biz tüm bakliyatlarımızı senelik aldığımız için memleketten öyle küçük kutular yetmiyor,hiçbir zaman da böceklenme olayıyla karşılaşmadık çok şükür. Açıkçası ben de senelik almayı düşündüğüm için bana da büyük boyutlardaki saklama kapları lazım.Camlar çok şık duruyor ama çok ağır olacaklarını düşünüyorum.Ben de mi bidonlardan alsam diyorum annem gibi,ama işte insan çeyiz dizince her şeyi farklı olsun,güzel olsun istiyor.Napsam bilemiyorum yaa :18:

tupperwarelerin kuru bakliyat saklama kapları için neler düşünüyorsunuz hani şu boy boy mor kapaklı olanları diyorum?kullananlar varmı?

Son düzenleme:
tuperware oval setlerinden aldım.kısmetse haftaya evleneceğim. kullanmaya başlayacağım :)
ama annem kullanıyor ve çok memnun.

tuperware oval setlerinden aldım.kısmetse haftaya evleneceğim. kullanmaya başlayacağım :)
ama annem kullanıyor ve çok memnun.

bende bu hafta aldım ama tereddüt ederek etrafımda kullanan yoktu =) bunları duydum daha iyi oldum mutluluklar cnaım iyi günlerde kullan

tuperware dışında plastiğim yok evde diyebilirim. çok şık buluyorum. umarım anlatıldığı kadar sağlıklıdır aynı zamanda.

bende çeyiz için alıyorum gerekli olan herşeyini aldım hemen hemen.baya araştrıdm ben arkadasım da amerikada ona falanda araştırdım dünya saglık örgütünden falan baya ödül ve onay alıncada almaya başladım onun dışında zaten 10 yıl garantili sonuçta hesaba dökülürse daha tasarruflu bence biz 6 yıldır kullanıyoruz kahvaltılıklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…