MasumCa Ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa.. Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 635 516 358 14 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MasumCa #1 Merhaba Kuru ciltlere uygun sürüldüğünde hiç kurutmayacak glowy görüntüyü bozmayacak bir pudra önerebilirmisinz uygun fiyatlı:) Transparanda olabilir.
Merhaba Kuru ciltlere uygun sürüldüğünde hiç kurutmayacak glowy görüntüyü bozmayacak bir pudra önerebilirmisinz uygun fiyatlı:) Transparanda olabilir.
MasumCa Ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa.. Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 635 516 358 16 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MasumCa #2 Kimse yok muu
ispanakliborek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 10.762 12.401 298 16 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MasumCa #3 Geçen gün watsonsda gördüm. olumlu yorumlar var :) Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2019
MasumCa Ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa.. Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 635 516 358 16 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MasumCa #4 Diyecek birşey bulamıyorum Şahanesiniz çok çok teşekkür ederim:) Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2019
ispanakliborek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 10.762 12.401 298 16 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MasumCa #5 MasumCa .!.: Diyecek birşey bulamıyorum Şahanesiniz çok çok teşekkür ederim:) Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım. Ayrıca Rimmelin tüm ürünlerini severek kullanıyorum tavsiye ederim :)
MasumCa .!.: Diyecek birşey bulamıyorum Şahanesiniz çok çok teşekkür ederim:) Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım. Ayrıca Rimmelin tüm ürünlerini severek kullanıyorum tavsiye ederim :)
MasumCa Ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa.. Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 635 516 358 16 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MasumCa #6 kokett .!.: Rica ederim canım. Ayrıca Rimmelin tüm ürünlerini severek kullanıyorum tavsiye ederim :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm :) Bize yakın bir watsons olsaydı hemen bakmaya giderdim ama sanırım hemen gidemicem:)
kokett .!.: Rica ederim canım. Ayrıca Rimmelin tüm ürünlerini severek kullanıyorum tavsiye ederim :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm :) Bize yakın bir watsons olsaydı hemen bakmaya giderdim ama sanırım hemen gidemicem:)
MasumCa Ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa.. Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 635 516 358 16 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MasumCa #7 Cidim kuruya dönük çok birşey sürmeyi tercih etmiyorum ama bazı günlerde özellikle pudra şart oluyor. Makyajı sabitlemek adına süreyim dediğim pudralar mat ve iyice kuru bir görüntüye sebebp oldu hep. Hoş durmuyor ben cildin hafif glovy dedikleri tarzda parlak durmasını seviyorum. :) Bakalım artık.
Cidim kuruya dönük çok birşey sürmeyi tercih etmiyorum ama bazı günlerde özellikle pudra şart oluyor. Makyajı sabitlemek adına süreyim dediğim pudralar mat ve iyice kuru bir görüntüye sebebp oldu hep. Hoş durmuyor ben cildin hafif glovy dedikleri tarzda parlak durmasını seviyorum. :) Bakalım artık.