- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır aslnda siparis etmistm bugun geldi geldigindede ustu catlak catlaktıSuda çok mu bıraktınız?
hahaha cok kafaya taktim ama en iyisi konu acaym dedmKuru fasulye içinde konu açıldı yaa![]()
Canim kuru fasulye aksamdan suya isla sabahta pisirirsinMerhaba
Yeni evlendim o yuzden bazı seyleri bilmiyorum bilen deneymli kisilere danışmak istedim. Kuru fasulye aldım bugun suda ıslattım ama kabukları falan dokuldu buruştu nedenini anlamadm acaba kuru fasulye bayat mı anlamadm fasulyenin gorselini yukluyorum.
sicak sudami islattinizMerhaba
Yeni evlendim o yuzden bazı seyleri bilmiyorum bilen deneymli kisilere danışmak istedim. Kuru fasulye aldım bugun suda ıslattım ama kabukları falan dokuldu buruştu nedenini anlamadm acaba kuru fasulye bayat mı anlamadm.
O degil de ben yemek konularini BDV de gormek istemiyorum. Istahim aciliyor.Kuru fasulye içinde konu açıldı yaa![]()
Sıcak suyuma ıslattınMerhaba
Yeni evlendim o yuzden bazı seyleri bilmiyorum bilen deneymli kisilere danışmak istedim. Kuru fasulye aldım bugun suda ıslattım ama kabukları falan dokuldu buruştu nedenini anlamadm acaba kuru fasulye bayat mı anlamadm.
Değişiklik oldu ya:)))Kuru fasulye içinde konu açıldı yaa![]()