kuru fasulye

BBlair

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.848
15.209
208
32
Merhaba
Yeni evlendim o yuzden bazı seyleri bilmiyorum bilen deneymli kisilere danışmak istedim. Kuru fasulye aldım bugun suda ıslattım ama kabukları falan dokuldu buruştu nedenini anlamadm acaba kuru fasulye bayat mı anlamadm.

Son düzenleme:
Merhaba
Yeni evlendim o yuzden bazı seyleri bilmiyorum bilen deneymli kisilere danışmak istedim. Kuru fasulye aldım bugun suda ıslattım ama kabukları falan dokuldu buruştu nedenini anlamadm acaba kuru fasulye bayat mı anlamadm fasulyenin gorselini yukluyorum.
Canim kuru fasulye aksamdan suya isla sabahta pisirirsin

Benmde bi kere aynısı olmuştu geceden de islatmamistim nedenini bilmiyorm ama pişirdim tadı güzel değildi iyi fasulye değilmiş demekki

peki ben yarin pisireym anca oyle anlarm sanrm.

Merhaba
Yeni evlendim o yuzden bazı seyleri bilmiyorum bilen deneymli kisilere danışmak istedim. Kuru fasulye aldım bugun suda ıslattım ama kabukları falan dokuldu buruştu nedenini anlamadm acaba kuru fasulye bayat mı anlamadm.
sicak sudami islattiniz

İyi cins değil demek ki. Pişirip bakmak en iyisi. Harlı ateşte pişirmeyin. Bazı cinslerin ağzı yüzü yamuluyor.

Merhaba
Sıcak suyuma ıslattın

Akşamda Isla , istersen de düdüklü tencerede direk haşla öyle pişir.

bişey olmaz kabukları dağılır yemekte o kadar
tat farkı olmuyor
sıcak suyla ıslatmadınız di mi?

Fotosunu atar mısınız? Az haşlamışsınız büyük ihtimalle. Biraz daha haşlayıp suda 4 saat bekletin.

Şöyle bi derdim olmadı vay be :işsiz:
Canım kuru fasulye çekti ayrıca,
Gidiyorum burdan :olamaz:

Back
X