• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru iftira

Bosaninca cogu erkek eski karisina iftira atar, keske onun seviyesine dusmeseydiniz. Ama sizide anliyorum boyle bi iftirayi hazmetmek kolay degil. Cevreniz neden bosandiginizin detaylarini bilmek zorunda degil onlar, onun hakkinda konsursa kapatin konuyu ben kurtulduguma sukrediyorum ikide bir o konuyu acmayin bana diyin. O zaman o laf tasiyanlarda susar

insanlarda allah korkusu yok madem oglunun boyle bir sorunu var neden evlendiriyon
Deney faresi olarak görüyorlar insanlari adiler. Allah onlarin kalbine göre versin, beni rezil etmeye calisirken kendileri rezil olurlar insallah.

Bence kendini korumak için atılmış bi yalan. Allah onları islah etsin. Allah yardımcın olsun
Yaptigim seyi bukadar masumlastirdigin icin tesekürler :) Ama gercektende birazda o psikolojiyle hareket ettim, sadece isin icine bu yalani katmamaliydim belkide, diger deliller yeterliydi süphe uyandirmaya. Ama bu sekilde bir bomba etkisi yarattigida bir gercek.

Yaptigim seyi bukadar masumlastirdigin icin tesekürler :) Ama gercektende birazda o psikolojiyle hareket ettim, sadece isin icine bu yalani katmamaliydim belkide, diger deliller yeterliydi süphe uyandirmaya. Ama bu sekilde bir bomba etkisi yarattigida bir gercek.
Bazen insanın tahammül sınırlarınızı öyle zorluyorlar i insanlıktan çıkıyorsun bacım seni çok iyi anlıyorum

Deney faresi olarak görüyorlar insanlari adiler. Allah onlarin kalbine göre versin, beni rezil etmeye calisirken kendileri rezil olurlar insallah.
sen genede dikkatli ol bundan sonra gay falen deme sah da solda pisliklerini kapatmak icin mahkemeye verirler hakliyken haksiz duruma dusersin malesef bixim ulkemizde cok olan bir sey bu

Sen yine de onun hakkında kötü şeyler söyleme.. Büyüklük sende kalsın. Kimbilir belki gay değildi ilgisizdi sadece, isteksizdi.. Yada aseksüeldi belki.. Yada yada yada diye uzar bu liste, ondan gerçeği duymadan. Gay olduğu kesin değil, ki olsa bile siz olmayan bi şekilde, görmediğiniz bir videoyu gördüm diyorsunuz, yapmayın.
Belki de iftira atmıyor sana ama, sen öyle duyuyorsun kötü niyetli kişilerden.
Belkide atıyor iftira, öyleyse allaha havale et, sen kendini biliyorsun, allah da biliyor. İftira atmasın abna dersiniz geçersiniz diyenlere. Ama siz de kötülüğe kötülükle karşılık vermeyin, yalan söylemeyin. Bırakın büyüklük sizde kalsın.

Back
X