Mümkün değil bazı kişilere amh in artamadigini anlatamiyoruz. Konu sahibi için demiyorum kesinlikle. Burada birçok üye ile bunun tartışmasına girdik he ablam tamam haklısın diyip açıklamaktan vazgeçiyorum artıkDüşen AMH değerini hiçbir şekilde yükseltemezsiniz maalesef. Saraçoğlu ne diyo bilmiyorum ama tüm kadın doğumcular bu şekilde söyler. AMH düşüklüğünde yapılacak şey elde kalan yumurtaların kalitesini arttırmaktır. Beslenme düzenini düzelterek ve Koenzim Q-10 vitamini takviyesi kullanarak bu sağlanabilir.
diğer hormonlar etkiler mi AMH değerini benim troid ve prolaktin yüksek çıktı AMH değerim 0.350 çıktı bu değerler tüp bebeğe mi işaret ediyorMümkün değil bazı kişilere amh in artamadigini anlatamiyoruz. Konu sahibi için demiyorum kesinlikle. Burada birçok üye ile bunun tartışmasına girdik he ablam tamam haklısın diyip açıklamaktan vazgeçiyorum artık
Diğer hormonların amh i etkileyeceğini sanmıyorum. Bu değerle tüp bebek görünüyor gibi ama düşük amh hamile kalan da çok insan var. Allah tan umit kesilmezdiğer hormonlar etkiler mi AMH değerini benim troid ve prolaktin yüksek çıktı AMH değerim 0.350 çıktı bu değerler tüp bebeğe mi işaret ediyor
Kafamı karıştıran şey doktorumuz bu durumu onemsemedi şu anda tiroid yuksekliginin nedenini araştıralım önce dedi sonra adım adım gideriz dedi ne yapacağımızı karıştırdik iyiceDiğer hormonların amh i etkileyeceğini sanmıyorum. Bu değerle tüp bebek görünüyor gibi ama düşük amh hamile kalan da çok insan var. Allah tan umit kesilmez
Aslında zaman kaybetmeden tüp bebek olmalı. Kac aydır çocuk istiyorsunuz. Amh dusuklugunde 6-7 ay bile çok uzun bı sure. Doktorun önemsememesi hoşuma gitmedi. Zaman kaybettirmesinler insanlara sinirleniyorum böyle şeylereKafamı karıştıran şey doktorumuz bu durumu onemsemedi şu anda tiroid yuksekliginin nedenini araştıralım önce dedi sonra adım adım gideriz dedi ne yapacağımızı karıştırdik iyice ☹
Saraçoğlu amh yukselir diyor galiba onu dinliyorlarMümkün değil bazı kişilere amh in artamadigini anlatamiyoruz. Konu sahibi için demiyorum kesinlikle. Burada birçok üye ile bunun tartışmasına girdik he ablam tamam haklısın diyip açıklamaktan vazgeçiyorum artık
3 aydır deniyoruz anlam veremedim açıkçası o değer diğerlerinden de etkilenir demiş önce önümüzdeki soruna odaklanıp neyden kaynaklanıyor ona bakalım demiş troidim çok yüksek çıktı onu soyluyor beyinden kaynaklı mı nasol bir tedavi yolu cizicez ona bakalım demiş offf çok karışık kafamAslında zaman kaybetmeden tüp bebek olmalı. Kac aydır çocuk istiyorsunuz. Amh dusuklugunde 6-7 ay bile çok uzun bı sure. Doktorun önemsememesi hoşuma gitmedi. Zaman kaybettirmesinler insanlara sinirleniyorum böyle şeylere
Saraçoğlu amh yukselir diyor galiba onu dinliyorlar
evet canım doğruAslında adam yumurta kalitesinden bahsediyor da sanırım bazen çaresiz kaldığımız durimlarda duymak istediğini duyuyor insanlar. Birde birşey sormak istiyorum amh değeri adetli ve normal durumlarda farklılık gösterir mi ben adetli iken kan vermistim burada bazı yorumlarda değişiklik olanlar olmuş o nasıl oluyor sanırım bende güzel birseyler duymak istiyorum
Ultrason ile bakılması için bir gün var mı adetin su günü gidilmeli gibi cuma gününe randevu alabildim doktor bakar mı acabaevet canım doğruAmh değişmiyor. Bazılarının farklı çıkması laboratuarın hatası olabilir. Tahlil uzun süre bekleyince yüksek çıkıyormuş falan diye okumuştum. Aslında amh menopoz yaşını bile net söyleyemiyor yumurtan yavaş tükeniyorsa hemen menepoza girilmiyor. Ultrasonda yumurta sayısı daha önemli rezerv için aslında
Üzülme canım senin çok yeniymis 3 ayda hemen hamile kalınmaz biraz daha bekletir doktor. Normal yolla olabilir sonuçta.Tedavini olunca hamile kalabilirsin. Yumurtlama günlerine dikkat et. Adet bittiği gibi gün aşırı birlikte olmak önemli...Doktora gitmen ne kadar isabetli olmuş valla çok iyi yapmışsın. Doktor kontrolunde olursun. Hayırlisi olsun inşallah3 aydır deniyoruz anlam veremedim açıkçası o değer diğerlerinden de etkilenir demiş önce önümüzdeki soruna odaklanıp neyden kaynaklanıyor ona bakalım demiş troidim çok yüksek çıktı onu soyluyor beyinden kaynaklı mı nasol bir tedavi yolu cizicez ona bakalım demiş offf çok karışık kafam ☹
Evet adet iki yada üçüncü günü ultrasonda yumurta sayıyorlar.Ama ben ilk gittiğimde 26.gunumumde yine de doktor saymıştıUltrason ile bakılması için bir gün var mı adetin su günü gidilmeli gibi cuma gününe randevu alabildim doktor bakar mı acaba
Geç kaldım o zaman bu ay içinEvet adet iki yada üçüncü günü ultrasonda yumurta sayıyorlar.Ama ben ilk gittiğimde 26.gunumumde yine de doktor saymıştı
Amin inşallah daha yeniyiz ama işte düşük amh ile bekletmek belki doktor zaten bekledikçe daha da azalacak yumurtslarimÜzülme canım senin çok yeniymis 3 ayda hemen hamile kalınmaz biraz daha bekletir doktor. Normal yolla olabilir sonuçta.Tedavini olunca hamile kalabilirsin. Yumurtlama günlerine dikkat et. Adet bittiği gibi gün aşırı birlikte olmak önemli...Doktora gitmen ne kadar isabetli olmuş valla çok iyi yapmışsın. Doktor kontrolunde olursun. Hayırlisi olsun inşallah
İlk görüşmeye denk gelmesi zor. Doktor sana der ikinci gün gel diye. Randevuya gerek olmuyor direk gidersin 2. GunGeç kaldım o zaman bu ay için ☹
Bilseydim daha erkene almaya calisirdim acemilik oldu benimkisi yeni yeni bu işlerin icindeyom hormon değerleriminde böyle köyü olacağını hiç tahmin etmemiştimİlk görüşmeye denk gelmesi zor. Doktor sana der ikinci gün gel diye. Randevuya gerek olmuyor direk gidersin 2. Gun
Özele gidiyorsan bekletmezler ama devlet bekletiyorAmin inşallah daha yeniyiz ama işte düşük amh ile bekletmek belki doktor zaten bekledikçe daha da azalacak yumurtslarim ☹
Yaşın kaç canımBilseydim daha erkene almaya calisirdim acemilik oldu benimkisi yeni yeni bu işlerin icindeyom hormon değerleriminde böyle köyü olacağını hiç tahmin etmemiştim ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?