kuru kalem markası

Bertie Storyteller

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
4.387
12.789
Arkadaslar merhaba,

Tavsiye edebileceğiniz iyi ve normal fiyatlı kuru kalem boya markasi var midir?

Biraz daha prof. ilgilenmek istiyorum. Ama markalar ve çeşitler hakkında bilgim yok.

Teşekkürler.

Arkadaslar merhaba,

Tavsiye edebileceğiniz iyi ve normal fiyatlı kuru kalem boya markasi var midir?

Biraz daha prof. ilgilenmek istiyorum. Ama markalar ve çeşitler hakkında bilgim yok.

Teşekkürler.

ben derwent i seviyorum.. imkanın varsa büyük bir kırtasiyede kalemleri denemeni tavsiye ederim^.^

Ben de derwenti düşünüyordum. Ama ilgilenenlerden fikir almadan almak istememistim. Hangi serisini kullanıyorsunuz?

Tombow irojiteni deneme şansınız oldu mu?

Ve cok tesekkur ederim yardiminiz için...

tombow hiç kullanmadım açıkçası. ben karakalem gibi algılayarak derwent sketching önerim ama kuruboya seti istiyorsan ve biraz da pro olsun diyorsan tartışmasız fabercastell polychromos derim. biraz tuzlu ama kesinlikle memnun kalırsın. Faber castell'in normal kuruboya setleri de fena değil kullanırım sık sık, derwent'in aqua colorsunu da kullanıyorum yer yer aslında watercolor kalem gibi ama ben gölgelendirme için kullanıyorum^.^

tombow hiç kullanmadım açıkçası. ben karakalem gibi algılayarak derwent sketching önerim ama kuruboya seti istiyorsan ve biraz da pro olsun diyorsan tartışmasız fabercastell polychromos derim. biraz tuzlu ama kesinlikle memnun kalırsın. Faber castell'in normal kuruboya setleri de fena değil kullanırım sık sık, derwent'in aqua colorsunu da kullanıyorum yer yer aslında watercolor kalem gibi ama ben gölgelendirme için kullanıyorum^.^
Çok teşekkür ederim. Önerdiklerinizi deneyecegim. Cok yardimci oldunuz. Tekrar sagolun.

X