kuru kayısı ile zayıflama....

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
46
İstanbul
merhaba hanımlar yaklaşık 6 kilo kadar fazlam var şuanda ve 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum kuru kayısı her öğün yiyorum metabolizmam süper çalışıyor inanmıycaksınız ama 3 gün diyet yoğurt ve kayısıyı çok tükettim ve 2 gün koştum akşamları şişkinliğim çok oluyor ve tartıldığımda 59 kilo oluyordum bu 3 günden sonra bi tartıldım yine akşam 57 kiloyum kuru kayısı ve bol su şiddetle tavsiyemdir o şişkinlik gidiyor birkere yediklerede dikkat edince çok kolaymış diyorum kilo vermek....şimdi yine tartıldım 58 olmuşum çünkü saldım kaç gündür ew temizlik grip falan derken koşuya asıldığım geçen hafta hala dewam etseydim kesinlikle daha zayıftım....heee buarada koştuktan sonra en az 50 mekik çekelim çünkü sadece koşmakta mekikte bir işe yaramıyormuş göbek şişkinliği için...

lıgt yoğurtla %15 yağlı olanlar var birde %1 yağlı olanlar ben %1 yağlı yoğurt alıyorum tadı bi acayip ama yoğurt yoğurttut işte:1: şuandada yiykahvesende a
ay canım bende denıcm kayısı ve kahve nasıl guzel oluyomu :1::1::1:bende yuzde bır yağ olnı yıyom gun ıcınde de bıtırıyom bır kase sutas laytı cokmudur sızce azmı yesem

lıgt yoğurtla %15 yağlı olanlar var birde %1 yağlı olanlar ben %1 yağlı yoğurt alıyorum tadı bi acayip ama yoğurt yoğurttut işte:1: şuandada yiykahvesende a
ay canım bende denıcm kayısı ve kahve nasıl guzel oluyomu :1::1::1:bende yuzde bır yağ olnı yıyom gun ıcınde de bıtırıyom bır kase sutas laytı cokmudur sızce azmı yesem

ben kayısıyı abarttım artık herşeyle yiyorum ama kahveylede iyi oluyo loku niyetine:51:yoğurdun bi zararı olmaz sanırım bide benim gibi insanın metabolizması çalışıyorsa bunlarla herkesin çalışır sabaha kadar oturur akşam 6 da 5 de kalkarım....

Back
X