kuru saçlar.foto ekledim

parkgein

Rabbim hayırlısını versin inşallah
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
107
54
13
Kızlar netten buldum da bu fotoyu .saclarm bazen sol taraftaki gibi oluyor.sağ tarafa nasıl dönüştürebilirm acaba?düzenli bakım yapıyorum halbuki.

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-24-11-42-07.webp
    Screenshot_2015-08-24-11-42-07.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 438
Kızlar netten buldum da bu fotoyu .saclarm bazen sol taraftaki gibi oluyor.sağ tarafa nasıl dönüştürebilirm acaba?düzenli bakım yapıyorum halbuki.
bir kere sağ taraftaki kuaförden çıkma saç. O şekilde olması için işlem yapman lazım.
Saçın çok karıyorsa öncelikle kabarmasını engellemelisin.
Bebek yağları çok kullanışlı bunun için. Hem kırıklarını besliyor hem de kabarmasını engelliyor. Sonra düzleştirici kullanırsan sağdakine yakın bir şey elde edersin.

BenIpek .!.:
bir kere sağ taraftaki kuaförden çıkma saç. O şekilde olması için işlem yapman lazım.
Saçın çok karıyorsa öncelikle kabarmasını engellemelisin.
Bebek yağları çok kullanışlı bunun için. Hem kırıklarını besliyor hem de kabarmasını engelliyor. Sonra düzleştirici kullanırsan sağdakine yakın bir şey elde edersin.
Düzenli yağ bakımı yapıyorum ama bebek yağını hiç denememiştim.saç diplerine mi sürcem uçlara mı?ddüzleştirici çok yıprattığı için kullanmıyorum artk

Badem yağı argan yağı zeytin yağı çam terebentin kullanıyorum hep

Keratini de düşündüm ama saçlarımı düzleştirir diye yapmadm. Çok fazladeğil ama kkıvırcık benm saçlarım

Bebek yagi kullanmayin bence. Benim saclarim kivircik kabarikligini onlesin diye azcik sürüyordum uclarina ama ayni jöle gibi bir etkisi oluyor sacim kalip gibi kaliyordu hic hos degildi ve cok sertlestirdi sacimi. Herkeste etkisi farkli olabilir bilmiyorum ama uyarayim dedim.
Ben maya maskesi yapiyorum guzel nemlendiriyor bence. 1 bardak ılık sütle 1 paket yas mayayi karistirip sac diplerimde 40 dk falan bekletiyorum bunu deneyebilirsiniz.

benimde öyle, ama kıvırcık, saçımın yapısı öyle, bakım yapsamda farketrmiyor,
pantene bukleler kullanıyorum her duştan sonra

"litha, post: 42300748, member: 501547"]Bebek yagi kullanmayin bence. Benim saclarim kivircik kabarikligini onlesin diye azcik sürüyordum uclarina ama ayni jöle gibi bir etkisi oluyor sacim kalip gibi kaliyordu hic hos degildi ve cok sertlestirdi sacimi. Herkeste etkisi farkli olabilir bilmiyorum ama uyarayim dedim.
Ben maya maskesi yapiyorum guzel nemlendiriyor bence. 1 bardak ılık sütle 1 paket yas mayayi karistirip sac diplerimde 40 dk falan bekletiyorum bunu deneyebilirsiniz.[/QUOTE]
Teşekkürler bunu denicem

="sare_sare, post: 42300778, member: 657155"]benimde öyle, ama kıvırcık, saçımın yapısı öyle, bakım yapsamda farketrmiyor,
pantene bukleler kullanıyorum her duştan sonra[/QUOTE]
Saçımı düzleştirdiğim zamanlar elseve in saç kremini kullanıyodum turuncu olanını.o çok iyi gelmişti ipek gibi yumuşacık ve parlaktı.ama saç alışnca etkisi gidiyor.pantene de öyle

keratin yükle saçına brezilya fönü değil ama önemli.aynen burdaki gibi olur
Bu keratin yüklemeyle ilgili biraz bilgi verebilir misin,kendi saçında yaptırmışmıydın? son zamanlarda ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum da tam da denk geldi :)

Bu saç kremi spreyleri oluyo durulamadan ıslakken veya kuruyken kullanılıyo onlardan kullan elektriğini alır veya düzleştirici

Bu keratin yüklemeyle ilgili biraz bilgi verebilir misin,kendi saçında yaptırmışmıydın? son zamanlarda ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum da tam da denk geldi :)
ben yaptırmadım ama iş arkadaşlarından birsinin saçı sürekli ışıl ışıl ona sordum yılda iki kez keratin yükletiyorum demişti.kızın saçları akıyor resmen.saçları düz yapıyor ama devamında özel şampunalr kullanıyosun keratin saçta kalsın akmasın diye.aslında çocukken saçlarımızda keratin bol miktarda varmış büyüdükçe gidiyormuş.o yüzden çocukken saçlarımız ışıl ışıl

ben yaptırmadım ama iş arkadaşlarından birsinin saçı sürekli ışıl ışıl ona sordum yılda iki kez keratin yükletiyorum demişti.kızın saçları akıyor resmen.saçları düz yapıyor ama devamında özel şampunalr kullanıyosun keratin saçta kalsın akmasın diye.aslında çocukken saçlarımızda keratin bol miktarda varmış büyüdükçe gidiyormuş.o yüzden çocukken saçlarımız ışıl ışıl
Evet haklısın çocukken ne güzel saçlarımız vardı. Ben bu yükleme işini bir araştırayım.Güvenilir bir yerden öğrenip yaptırmak lazım. Brezilya fönünden farklı bir şeydir herhalde

Evet haklısın çocukken ne güzel saçlarımız vardı. Ben bu yükleme işini bir araştırayım.Güvenilir bir yerden öğrenip yaptırmak lazım. Brezilya fönünden farklı bir şeydir herhalde
brezilya fönünde içine ek olarak bir kimyasal katılıyormu.sen sadece keratin yüklet.bende yaptıracağın en kısa zamanda yaptırırsan paylaş lütfen önceki ve sonraki halini resimle paylşamasan bile resimle

banyo sonrası bi kaç damla zeytin yağı sürün, kurutmadan evvel elseve mucizevi KREM,
sonuç süper oluyor.

banyo sonrası bi kaç damla zeytin yağı sürün, kurutmadan evvel elseve mucizevi KREM,
sonuç süper oluyor.

Back
X