- 3 Temmuz 2015
- 107
- 54
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kere sağ taraftaki kuaförden çıkma saç. O şekilde olması için işlem yapman lazım.Kızlar netten buldum da bu fotoyu .saclarm bazen sol taraftaki gibi oluyor.sağ tarafa nasıl dönüştürebilirm acaba?düzenli bakım yapıyorum halbuki.
Düzenli yağ bakımı yapıyorum ama bebek yağını hiç denememiştim.saç diplerine mi sürcem uçlara mı?ddüzleştirici çok yıprattığı için kullanmıyorum artkBenIpek .!.:bir kere sağ taraftaki kuaförden çıkma saç. O şekilde olması için işlem yapman lazım.
Saçın çok karıyorsa öncelikle kabarmasını engellemelisin.
Bebek yağları çok kullanışlı bunun için. Hem kırıklarını besliyor hem de kabarmasını engelliyor. Sonra düzleştirici kullanırsan sağdakine yakın bir şey elde edersin.
bunları kullanıyosun ve saçın bazen böle ölemi.o zaman kullanmadığın zaman böle oluyordur doğrumuBadem yağı argan yağı zeytin yağı çam terebentin kullanıyorum hep
Evetbunları kullanıyosun ve saçın bazen böle ölemi.o zaman kullanmadığın zaman böle oluyordur doğrumu
Bu keratin yüklemeyle ilgili biraz bilgi verebilir misin,kendi saçında yaptırmışmıydın? son zamanlarda ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum da tam da denk geldi :)keratin yükle saçına brezilya fönü değil ama önemli.aynen burdaki gibi olur
ben yaptırmadım ama iş arkadaşlarından birsinin saçı sürekli ışıl ışıl ona sordum yılda iki kez keratin yükletiyorum demişti.kızın saçları akıyor resmen.saçları düz yapıyor ama devamında özel şampunalr kullanıyosun keratin saçta kalsın akmasın diye.aslında çocukken saçlarımızda keratin bol miktarda varmış büyüdükçe gidiyormuş.o yüzden çocukken saçlarımız ışıl ışılBu keratin yüklemeyle ilgili biraz bilgi verebilir misin,kendi saçında yaptırmışmıydın? son zamanlarda ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum da tam da denk geldi :)
Evet haklısın çocukken ne güzel saçlarımız vardı. Ben bu yükleme işini bir araştırayım.Güvenilir bir yerden öğrenip yaptırmak lazım. Brezilya fönünden farklı bir şeydir herhaldeben yaptırmadım ama iş arkadaşlarından birsinin saçı sürekli ışıl ışıl ona sordum yılda iki kez keratin yükletiyorum demişti.kızın saçları akıyor resmen.saçları düz yapıyor ama devamında özel şampunalr kullanıyosun keratin saçta kalsın akmasın diye.aslında çocukken saçlarımızda keratin bol miktarda varmış büyüdükçe gidiyormuş.o yüzden çocukken saçlarımız ışıl ışıl
brezilya fönünde içine ek olarak bir kimyasal katılıyormu.sen sadece keratin yüklet.bende yaptıracağın en kısa zamanda yaptırırsan paylaş lütfen önceki ve sonraki halini resimle paylşamasan bile resimleEvet haklısın çocukken ne güzel saçlarımız vardı. Ben bu yükleme işini bir araştırayım.Güvenilir bir yerden öğrenip yaptırmak lazım. Brezilya fönünden farklı bir şeydir herhalde