Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DalinKızlar şu an yves rocher kullanıyorum dahada kuruttu saçımı lütfen kuru saçlara iyi gelen saçın nemini artıran şampuan önerisi olan varsa yardımcı olsun çok sevinirim
reklam gibi oldu ama hic alakam yoksampuanda pantane sac kremindede pantane onarici sac kremi kullaniorm baya fark etti bende.keçe gibi oluodu saclarim artik yumusacik.3 dakika masaj yapiorum sac kremini .simdi bide yagini da aldim yikama sonrasi deniyecegim
Ketoral yada nizoral kullanabilirsiniz onu kesmek icin:)Bende aynı dertten şikayetçiyim bi de saç derim dökülüyor sürekli
şampuan di mi saç kremi vs değilKetoral yada nizoral kullanabilirsiniz onu kesmek icin:)
Dalin bi dönem kullandım ama çok dolaştırdı aşırı zor açıyordum kopuyordu saçlarım artık o dereceeDalinben cozumu onda buldum.. saten doktorlar da saf sampuan onerir kuru cilt icin.. denemenizi tavsiye ederm
![]()
Saç kremi dökülme yaptı mı peki?sampuanda pantane sac kremindede pantane onarici sac kremi kullaniorm baya fark etti bende.keçe gibi oluodu saclarim artik yumusacik.3 dakika masaj yapiorum sac kremini .simdi bide yagini da aldim yikama sonrasi deniyecegim