teşekkürler umutdora.ben bu kremi eczaneden alıcam değilmi?fiyatı ne tam olarak.birde sen hassas ciltler için olanımı kullanıyorsun?
umarım bu sefer fayda görürüm ve sonuçları buraya yazarım
benim cildim kuru hassas ve pul pul dökülür.özellikle kış ayları kabusum olur.göz kapaklarım bile kıpkırmızı olur ve dökülür.yıllarımı bu sorunu çözmeye verdim diyebilirim.denemediğim dermokozmetik kalmadı.çoğu allerji yaptı.4 sene memnuniyetle kullandığım ürün la roche posay tolerıan rıch oldu.sonra bu yüzümü çok kötü yapmaya başladı.inanılmaz kızarıklık oluştu.yüzüm yanmış gibi oldu.kortizol kullanmak zorunda kaldım.sebebini araştırdım ve buldum.içinde dımetocon olan bir üründü.dımetikon zamanla ciltte birikip cildin nefes almasını önlüyormuş.şampuanlarda varsa sonuç saç dökülmesi oluyor.sonrasında seçimlerimi buna göre yapmaya başladım.içeriği okuyorum.en son kullandığım ürün ise Vaseline krem oldu.yeni çıkmış.çok memnun kaldım.bir kez sürüyorum ve gün boyu nemlilik devam ediyor
aynı sorun malesef bendede var. ilk kozmetik denemiştim kafama göre suratım dahada berbat oldu daha sonra bi cilt doktoruna gittim. noviderm urunlerini önerdi. yuzumu gunesten ve ruzgardan korumam gerektigini soyledi. aldım kullandım çok asırı bi faydasını göremesemde kullandıgım tum urunlere nazaran iyi oldugunu soyleyebilirim. benim cildim asırı kuru ve hassas cogu zaman pul pul dokuluyor.sizde işe yarayabilir. suan o urunleri kullanmıyorum cunki istedigimi bulamadım ve pahalılar. daha sonra internetten arıştırdım ve bi maske buldum denedim çok memnun kaldım.
4/1 avakado
1 çay kaşıgı tereyag
3/1 çay bardagı greyfurt
hepsini karıştırıp suruyorum yuzume 30 dakika bekliyorum. gercekten nemlendiriyor ve puruzsuzleştiriyor. haftada 1 yapmak yetiyor
suan nemlendirici niyetine saf zeytinyagı kullanıyorum ondanda memnunum. gunde 1 kez yatarken surmek yetiyor. umarım sizinde işinize yarar :))
arkadaşlar benim cildim çook kuru ve çok hassas...en ufak rüzgaeda bile ufak ufak kızarıklıklar oluşan bir cilt malesef...kullanmadığım nemlendirici kalmadı desem yeridir...clınıq,lancome,nivea,arnauld,loreal,avon ve hatta arko...ama kalıcı bir sonuç hiçbirinden alamadım...kullanıp faydasını gördüğünüz bunların haricinde neler var..paylaşırmısınız...çok sinirimi bozmaya başladı bu durum....hergün makyaj yapan ve bir okadarda cildine ii bakan biriyim ama yinede olmuyor...hassas olduğu için makyaj yapıncada sorun oluyor....fikirlerinizi bekliyorum....
A ve E vitamini zengini lampert firmasinin Retinol kremi cok iyi geliyor.arkadaşlar benim cildim çook kuru ve çok hassas...en ufak rüzgaeda bile ufak ufak kızarıklıklar oluşan bir cilt malesef...kullanmadığım nemlendirici kalmadı desem yeridir...clınıq,lancome,nivea,arnauld,loreal,avon ve hatta arko...ama kalıcı bir sonuç hiçbirinden alamadım...kullanıp faydasını gördüğünüz bunların haricinde neler var..paylaşırmısınız...çok sinirimi bozmaya başladı bu durum....hergün makyaj yapan ve bir okadarda cildine ii bakan biriyim ama yinede olmuyor...hassas olduğu için makyaj yapıncada sorun oluyor....fikirlerinizi bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?