Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 657 Tabi memurum Ankara'da sizce iyi kurumlar neresi
Tabi ben düz memurum önlisans mezunuyum iki yıllık diploma ile neresi alır bilmiyorum ama
Tarım Bakanlığı falan iyi diyorlar. Açıköğretim seneye dört yıllığa tamamlayacağım.
Tabi ben düz memurum önlisans mezunuyum iki yıllık diploma ile neresi alır bilmiyorum ama
Tarım Bakanlığı falan iyi diyorlar. Açıköğretim seneye dört yıllığa tamamlayacağım.
Yüksek seçin kurulu evet iyi
Aslında YÖK'de iyidir. Aslında maaştan ziyade kalitesi de önemli Bakanlıkların çoğu vasat
YÖK, ÜAK falan iyi ama maaşlarında bir artı yok
Ben de yeni bir araştırma yapmaya başladım
Ben bir üniversite de çalışıyorum yok canım ya MEB, Sağlık Bakanlığı vasat kurumlar seviye çok düşük
Ben daha çok YÖK, YSK, ÖSYM falan istiyorum ama işte torpil bulmadan yazını bile yazdıramazsın