Kurum Değiştirmek İstiyorum

vaseline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
366
2
66
Ben 657 Tabi memurum Ankara'da sizce iyi kurumlar neresi
Tabi ben düz memurum önlisans mezunuyum iki yıllık diploma ile neresi alır bilmiyorum ama
Tarım Bakanlığı falan iyi diyorlar. Açıköğretim seneye dört yıllığa tamamlayacağım.

Tabi ben düz memurum önlisans mezunuyum iki yıllık diploma ile neresi alır bilmiyorum ama
Tarım Bakanlığı falan iyi diyorlar. Açıköğretim seneye dört yıllığa tamamlayacağım.

siz hangi kurumdasınız? tarımı bende duydum maaşıda güzel adalet yüksek seçim kuruluda ii:=)

Yüksek seçin kurulu evet iyi
Aslında YÖK'de iyidir. Aslında maaştan ziyade kalitesi de önemli Bakanlıkların çoğu vasat
YÖK, ÜAK falan iyi ama maaşlarında bir artı yok
Ben de yeni bir araştırma yapmaya başladım

Ah be canım, o kadar zor ki kurum değiştirmek. Ama YÖK olabilir, çalışma ya da sağlık olabilir, onun dışında diğerleri zor.

Ah be canım, o kadar zor ki kurum değiştirmek. Ama YÖK olabilir, çalışma ya da sağlık olabilir, onun dışında diğerleri zor.

Biliyorum canım çok iyi bir torpil bulmam lazım yokse en kötü kuruma bile geçemezsin bakalım biraz araştırıyım da zaman ne gösterir

şuan hangi kurumdasın cnm allah yardımcın olsun geçebilirsen mebe geç oda rahat diyorlar

şuan hangi kurumdasın cnm allah yardımcın olsun geçebilirsen mebe geç oda rahat diyorlar

Ben bir üniversite de çalışıyorum yok canım ya MEB, Sağlık Bakanlığı vasat kurumlar seviye çok düşük
Ben daha çok YÖK, YSK, ÖSYM falan istiyorum ama işte torpil bulmadan yazını bile yazdıramazsın

Back
X