- 23 Mayıs 2020
- 18
- 28
- 8
- Konu Sahibi sthirasukha
-
Öyle mi diyorsunuz? Kendimi de çok kaptırmak istemiyorum ama inşallah vardır :) Bekleyip tekrarlayayım testi öyleyse. Teşekkürler :)Anaaa hayırlı olsun VAR ama testi 2 günde bir tekrarlayın bide normal 5 takılık olanla yapın
Evet 5 tlilik ben hep onlarla öğrendimÖyle mi diyorsunuz? Kendimi de çok kaptırmak istemiyorum ama inşallah vardır :) Bekleyip tekrarlayayım testi öyleyse. Teşekkürler :)
“normal 5 takılık olanla” demişsiniz ama anlamadım, hangi test o? Kaset test dedikleri mi?
Sağolun. Ben yurtdışındayım, burada o kaset testlerden göremedim ama başka markayla deneyeyim 2 gün sonra.Evet 5 tlilik ben hep onlarla öğrendim
Çok sağolun, ben de hiç inanamıyorum, kendimi tutuyorum açıkçası. İnşallah doğru görüyoruzdur. 2 gün sonra başka markayla deneyeyim.inşallah boş yere ümit vermiyorumdur ama bence var gibi2-3 gün sonra başka bir marka ile deneyin tekrar
5 dk içinde çektim, testin kılavuzunda öyle yazıyor diye. İnşallah haklısınızdır. Testi yenileyince yine atarım buraya.Bence de var 10 dakika içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir
İnşallah boş umut vermeyiz ama ilkinde de görünüyorHerkese merhaba. Uzun süredir burayı takip ediyorum ama hiç konu açmamıştım daha önce. Zira reglim daha önce hiç gecikmemişti ve ben de hiç gebelik testi yapmamıştım (neredeyse 3 yıldır gebelik istiyoruz ancak hiç gebe kalmadım; sebepsiz infertilite deniyor). Bugün gecikmenin 2.günü. İlk defa gebelik testi yaptım. Flaşsız olan negatif görünüyor ama flaşlı çektiğimde çizgi var gibi. Çok istediğim için de öyle yorumluyor olabilirim; boş yere umutlanmak istemiyorum. Ama yine de fotoğrafları buraya atıp, sizlere sormak istedim. Kuruma çizgisi dedikleri bu flaşlı fotoğrafta görünen mi?
Eki Görüntüle 2848817 Eki Görüntüle 2848816
Pembe ya da kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabiliyormuş belki öyledir hemen ümidini kesme bence canımAz önce pembe yoğun akıntı geldi; sanıyorum reglim başlıyor. Ümitlenmeyeyim desem de üzüldüm tabi. Umarım bir gün annelik nasip olur bana da.
Miktarı fazla sayılır; o yüzden regl başlangıcı diye düşündüm. Bakalım devam etmezse belki sizin dediğiniz gibidir.Pembe ya da kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabiliyormuş belki öyledir hemen ümidini kesme bence canım
Çoğaldı mı acaba. Bende var gördüm insallah vardır bi umut bizler için insallah senin vardır canımMiktarı fazla sayılır; o yüzden regl başlangıcı diye düşündüm. Bakalım devam etmezse belki sizin dediğiniz gibidir.
Evet, normal regl yoğunluğuyla devam ediyor. Yani reglim başladı maalesef.Çoğaldı mı acaba. Bende var gördüm insallah vardır bi umut bizler için insallah senin vardır canım
Herhalde bu durumda beta baktırmaya gerek yoktur artık, değil mi?Evet, normal regl yoğunluğuyla devam ediyor. Yani reglim başladı maalesef.
Adet olduysanız gerek yokHerhalde bu durumda beta baktırmaya gerek yoktur artık, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?