Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi dedikleri bu mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sthirasukha

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
18
28
8
Herkese merhaba. Uzun süredir burayı takip ediyorum ama hiç konu açmamıştım daha önce. Zira reglim daha önce hiç gecikmemişti ve ben de hiç gebelik testi yapmamıştım (neredeyse 3 yıldır gebelik istiyoruz ancak hiç gebe kalmadım; sebepsiz infertilite deniyor). Bugün gecikmenin 2.günü. İlk defa gebelik testi yaptım. Flaşsız olan negatif görünüyor ama flaşlı çektiğimde çizgi var gibi. Çok istediğim için de öyle yorumluyor olabilirim; boş yere umutlanmak istemiyorum. Ama yine de fotoğrafları buraya atıp, sizlere sormak istedim. Kuruma çizgisi dedikleri bu flaşlı fotoğrafta görünen mi?

Anaaa hayırlı olsun VAR ama testi 2 günde bir tekrarlayın bide normal 5 takılık olanla yapın

Anaaa hayırlı olsun VAR ama testi 2 günde bir tekrarlayın bide normal 5 takılık olanla yapın
Öyle mi diyorsunuz? Kendimi de çok kaptırmak istemiyorum ama inşallah vardır :) Bekleyip tekrarlayayım testi öyleyse. Teşekkürler :)
“normal 5 takılık olanla” demişsiniz ama anlamadım, hangi test o? Kaset test dedikleri mi?

Evet 5 tlilik ben hep onlarla öğrendim

İnşallah boş umut vermeyiz ama ilkinde de görünüyor
Bir test daha deneyin inşallah sağlıkla nasip olmuştur

Az önce pembe yoğun akıntı geldi; sanıyorum reglim başlıyor. Ümitlenmeyeyim desem de üzüldüm tabi. Umarım bir gün annelik nasip olur bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…