Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafı varmı testininMerhaba.Son adetimin üstünden 46 gün geçti.Sabah test yaptım.Birkaç dakika bekledim çıkmayınca canım sıkıldı çöpe attım.15 dakika sonra geldiğimde çok net ve kırmızı bir ikinci çizgi vardı.Kafam çok karıştı.Görünen ikinci çizgi kuruma çizgisi mi acaba bilgisi olan var mı?
Sabah 7:10 da uyandım.Lavaboya gittim test yaptım birkaç dakika bekledim ikinci çizgi çıkmayınca çöpe attım.Mutfağa gittim eşimle kahvaltı hazırladık mutfakta bayağı oyalandım.Geri geldiğimde ikinci çizgi çok netti.Aradan 15 dakika anca geçmiştir.8 de okulda olmam gerekiyordu geç kalırım diye acele ediyordum.Fotoğraf çekmek aklıma gelmedi.Evde olsaydım çekip atardım burayaFotoğrafı varmı testinin
Ben 5 dakika bile beklemedim.İkinci çizginin ne zaman oluştuğunu bilmiyorum kiİlk 5 10 dk önemli diyorlar bilmiyorum 15 cok mu geç
Bildiğin kırmızı çizgiydi1. Çizgi gibi kırmızıysa kuruma çizgisi olamaz
Kuruma çizgisi çok silik olur kıpkırmızı olmaz. Test markası neydiBildiğin kırmızı çizgiydi
Yaaa.Days doktor.Bu markaya pek güven olmuyor diyorlar.Ama kabızlık ateş basması baş ağrısı ve adetim de nerden baksan 15 gün geçince umutlandımKuruma çizgisi çok silik olur kıpkırmızı olmaz. Test markası neydi![]()
O testi bilmiyorum ama güvenilir bir test alıp tekrarlayın yada kan verme imkanınız varsa bi kan verin benceYaaa.Days doktor.Bu markaya pek güven olmuyor diyorlar.Ama kabızlık ateş basması baş ağrısı ve adetim de nerden baksan 15 gün geçince umutlandım
Siz en iyisi bugun yine test yapinBen 5 dakika bile beklemedim.İkinci çizginin ne zaman oluştuğunu bilmiyorum ki
Aynen öyle yapayımSiz en iyisi bugun yine test yapin
Eşimle akşam çıktık.Kan verelim en doğru sonucu o verir dedi eşim.Ben test yapayım dedim önce.Keşke kan verseydim.En doğrusu o aslında.Umutlanmadım değil aslında.Çünkü daha önceleri yaptığım testlerde hiç ikinci çizgi oluşmamıştı uzun süre bakmama rağmen.O testi bilmiyorum ama güvenilir bir test alıp tekrarlayın yada kan verme imkanınız varsa bi kan verin bence
Canım benim ben de öyle hissettim kuruma çizgisi değil gibi geldi bana .Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahHadi sağlıkla gelir inşallah Umut vermek filan değil ama ben varmış gibi hissediyorum![]()
Amin inşallah sonucunu yaz yine merak ederimCanım benim ben de öyle hissettim kuruma çizgisi değil gibi geldi bana .Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah![]()
Tamam canımAmin inşallah sonucunu yaz yine merak ederim![]()
Merhaba.Son adetimin üstünden 46 gün geçti.Sabah test yaptım.Birkaç dakika bekledim çıkmayınca canım sıkıldı çöpe attım.15 dakika sonra geldiğimde çok net ve kırmızı bir ikinci çizgi vardı.Kafam çok karıştı.Görünen ikinci çizgi kuruma çizgisi mi acaba bilgisi olan var mı?