• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi kaçıncı dakikadan sonra çıkar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa.Days doktor.Bu markaya pek güven olmuyor diyorlar.Ama kabızlık ateş basması baş ağrısı ve adetim de nerden baksan 15 gün geçince umutlandım
Ben de o testle öğrendim 3 günüm geçti yarın kan vereceğim inşallah vardır😇 siz de kan verin ama bence var çünkü kuruma çizgisi böyle değil

Ben de o testle öğrendim 3 günüm geçti yarın kan vereceğim inşallah vardır😇 siz de kan verin ama bence var çünkü kuruma çizgisi böyle değil
Ay canım benim eğer varsa gebelik hayatımın şokunu yaşayacağım. 2 buçuk yıldır olmuyordu hiç hamile kalmadım.

Olmazları olduran Allah'tır bize zor ona kolaydır. Hayırlı zamanı o bilir inşallah vardır ve sağlıkla kucağına alırsın ☺️
Kendi telaşımdan mesajını sana hayırlı olsun demeyi unuttum. Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim🙏Ne güzel söyledin bize zor Ona kolay.Amin canım hep hayırlısı için dua ettim.

Kuruma çizgisi silik oluyor bunda bariz belli. İnşallah hamilesinizdir 🤲

Kuruma çizgisi silik oluyor bunda bariz belli. İnşallah hamilesinizdir 🤲
Nasıl umutlandım şu yorumlardan bilemezsiniz 🙏Tabiki umudumuz Yaradandır ama çok mutlu etti yazılanlar.Kuruma çizgisi nasıl oluyor bilmiyorum ama bariz ikinci çizgi çıktı o çok umutlandırdı.Yeni test aldım yarın ilk idrarla yapıcam tekrar.İnşallah sağlıklı ilerleyecek bir hamileliktir 🙏

Bence var canım
İnşallah canım.Yeni test aldım yarın tekrar yapıcam.Adetim çok gecikmişti ama aklımdan hiç hamilelik geçmiyordu.Ne bulantı ne kusma ne de başka bir belirti yok zaten.Hamilelik varsa şok olacağım.47 yaşındayım geç evlendim ve iki buçuk yıldır hiç hamile kalmadım

İnşallah canım.Yeni test aldım yarın tekrar yapıcam.Adetim çok gecikmişti ama aklımdan hiç hamilelik geçmiyordu.Ne bulantı ne kusma ne de başka bir belirti yok zaten.Hamilelik varsa şok olacağım.47 yaşındayım geç evlendim ve iki buçuk yıldır hiç hamile kalmadım
Nasip olacağı varsa olur inşallah bebiş vardır

Arkadaşlar
Regli günüm sizce çizgi var mı?

Eklentiler

• IMG_AA625543-121D-4FA6-A7EF-123112B874C2.webp
    IMG_AA625543-121D-4FA6-A7EF-123112B874C2.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_6984.webp
    IMG_6984.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6976.webp
    IMG_6976.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 33
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla yüzünüzü güldürsün, yuvanıza mis gibi bebek kokusu nasip etsin 🌸
Duygulandırdınız beni gece gece 🥹🥹Amin Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.Rabbim hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah 🙏🌸

Allah gönlüne göre versin canım bu işler yaşla olmuyor vallahi Rabbim nasip ettikten sonra her türlü oluyor test yaptın mı yeniden merak ettim

Allah gönlüne göre versin canım bu işler yaşla olmuyor vallahi Rabbim nasip ettikten sonra her türlü oluyor test yaptın mı yeniden merak ettim
Yazmak için siteye girdim mesajını gördüm.Haklısın canım benim yaşımda doğuran çok insan var ama benim umudum iyice kırıldı.Sabah test yaptım.Artı med marka negatif çıktı.Ama dünkü testte bariz ikinci çizgi çıktı.Adet olmamama da ayrı üzüldüm.Doktora gideceğim.Hayırlısı olsun 😞

Back
X