• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi kaçıncı dakikadan sonra çıkar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazmak için siteye girdim mesajını gördüm.Haklısın canım benim yaşımda doğuran çok insan var ama benim umudum iyice kırıldı.Sabah test yaptım.Artı med marka negatif çıktı.Ama dünkü testte bariz ikinci çizgi çıktı.Adet olmamama da ayrı üzüldüm.Doktora gideceğim.Hayırlısı olsun 😞
Hakkınızda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah 🙏🏻 Güzel dua edelim güzel olsun

Merhaba.Son adetimin üstünden 46 gün geçti.Sabah test yaptım.Birkaç dakika bekledim çıkmayınca canım sıkıldı çöpe attım.15 dakika sonra geldiğimde çok net ve kırmızı bir ikinci çizgi vardı.Kafam çok karıştı.Görünen ikinci çizgi kuruma çizgisi mi acaba bilgisi olan var mı?
Merhaba benimde son adet tarihim 25 Eylül en son ilişkim 24 Ekim beyaz akintim var sürekli benimde geç döllenme olabilir mi ben ennson testi 2 gün önce yaptım negatifti tekrar yapsam mı bilmiyorum bugün 43.gunum benimde

Merhaba benimde son adet tarihim 25 Eylül en son ilişkim 24 Ekim beyaz akintim var sürekli benimde geç döllenme olabilir mi ben ennson testi 2 gün önce yaptım negatifti tekrar yapsam mı bilmiyorum bugün 43.gunum benimde
Testlerini yenile canım ben de bilmiyorum ki.İnşallah geç döllenmedir.

Yazmak için siteye girdim mesajını gördüm.Haklısın canım benim yaşımda doğuran çok insan var ama benim umudum iyice kırıldı.Sabah test yaptım.Artı med marka negatif çıktı.Ama dünkü testte bariz ikinci çizgi çıktı.Adet olmamama da ayrı üzüldüm.Doktora gideceğim.Hayırlısı olsun 😞
Umut her zaman var canım merak etme ben de 41 yaşındayım ,dünkü testin çok bariz pozitif. altimet kaset test mi yaptın acaba tekrar bir dene sayede kan versen için rahatlar

Umut her zaman var canım merak etme ben de 41 yaşındayım ,dünkü testin çok bariz pozitif. altimet kaset test mi yaptın acaba tekrar bir dene sayede kan versen için rahatlar
Umut her zaman var tabiki canım Rabbim ol dese olur ama benim hevesim kalmadı😞Gebelik testlerinden pek anlamıyorum.Evlendiğimden beri bu 3 üncü test yapışım çünkü ne gebelik beklentim var ne reglim gebelik düşündürecek kadar düzensiz.Son adetimden 46 gün geçince dün yaptım.Kuzucum 41 yaşında doğal gebelik çok var ama 47 için çok zor bu durum.Adet olmadığım için doktora gideceğim.Test yapmayacağım.Bugün kü test doğru bence.Güzel duaların için çok teşekkür ederim canım benim 🌸

Üstte sorum var hapsurunca aniden kasıklarıma ağrı girdi belirti mi

Umut her zaman var tabiki canım Rabbim ol dese olur ama benim hevesim kalmadı😞Gebelik testlerinden pek anlamıyorum.Evlendiğimden beri bu 3 üncü test yapışım çünkü ne gebelik beklentim var ne reglim gebelik düşündürecek kadar düzensiz.Son adetimden 46 gün geçince dün yaptım.Kuzucum 41 yaşında doğal gebelik çok var ama 47 için çok zor bu durum.Adet olmadığım için doktora gideceğim.Test yapmayacağım.Bugün kü test doğru bence.Güzel duaların için çok teşekkür ederim canım benim 🌸
Benim 39 yaşında doğal değil gebeliğim oldu onu da oğlumu kaybettim tüp bebekle anne oldum sonra. Allah'tan ümit kesilmez adet olmadığınız sürece hala Ümit var daha önce tekrar bir test yapın derim erken gebelik testi tabii ki ya da kan verin

Benim 39 yaşında doğal değil gebeliğim oldu onu da oğlumu kaybettim tüp bebekle anne oldum sonra. Allah'tan ümit kesilmez adet olmadığınız sürece hala Ümit var daha önce tekrar bir test yapın derim erken gebelik testi tabii ki ya da kan verin
Ben en son 3 gün önce test yaptım negatifti hala Adet olmadım döngünün 44. gününe girdim şüpheli ilişki üzerinden de bugün 13 günüm

Rabbim evladını sana bağışlasın canım 🙏Tabiki Allah tan ümit kesilmez.Yarın doktoruma gideceğim zaten.50 gün oldu nerdeyse adet olmadım zaten.Söktürücü verecek muhtemelen

İyi günler arkadaşlar, ben 3 gün önce test yapmıştım ilk 5 dk baktım sonra dolaba koymuştum bugün görünce arıyim dedim baktım çizgi çıkmış sonra ıslattım 2. Fotoğrafta ıslattıktan sonraki hali, sizde var mıdır ki, tekrar test yapmaktan korkuyorum yeni oğlumu kaybettim 5 ay önce 🥺

Eklentiler

• IMG_8345.webp
    IMG_8345.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_8347.webp
    IMG_8347.webp
    14 KB · Görüntüleme: 10
Back
X