- 28 Haziran 2025
- 1.859
- 495
- 38
- 31
Gecikmişsin canım sağlık ocağında kan ver sen netleşsin1 yıldır bugün 5. Gün hala gelen yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmişsin canım sağlık ocağında kan ver sen netleşsin1 yıldır bugün 5. Gün hala gelen yok
Merhaba 5 defa test yaptım hepsi gölge oldu sonra kuruma çizgisi ve sonuç negatif prodoctor çok guvenilirdi gözümde ama artık değil benim içinProdoctor baya uzun zamandır aldığım bir testti kullanmamistim ambalajı açmıştım sıkıntı olmuş mudur
O kadar korkuyorum ki test yapmaya ama normal de adet döngüm 32 iki ay önce 35 oldu gecem ay düzene girdi iki gün önceden gelip düzene girdi şuan 5. Gün gecikmenin bi sağ kasık da bir sol kasık da batmalar gelip gidiyorGecikmişsin canım sağlık ocağında kan ver sen netleşsin
Hangisine inanıcaz ki valla test yapmak istemiyorum artık bir kaç gün daha bekleyip direk kan vermeyi düşünüyorum nasip artıkMerhaba 5 defa test yaptım hepsi gölge oldu sonra kuruma çizgisi ve sonuç negatif prodoctor çok guvenilirdi gözümde ama artık değil benim için
İnşallah hamilesindir canım test yaparsan haber ver mutlakaO kadar korkuyorum ki test yapmaya ama normal de adet döngüm 32 iki ay önce 35 oldu gecem ay düzene girdi iki gün önceden gelip düzene girdi şuan 5. Gün gecikmenin bi sağ kasık da bir sol kasık da batmalar gelip gidiyor
Vericem mutlaka sol kasığım da öyle bir kasılma var kiİnşallah hamilesindir canım test yaparsan haber ver mutlaka
Bebiş habercisidir inşallah canımVericem mutlaka sol kasığım da öyle bir kasılma var ki
Ay inşallah canım kan vermeye gidicem birazdan dayanamıyorumBebiş habercisidir inşallah canım
Hadi güzel haberlerini bekliyorum canımAy inşallah canım kan vermeye gidicem birazdan dayanamıyorum![]()
Ay inşallah canım lan vermeye gidicem birazdan dayanamıyo
Aminn inşallah canım kan verdim inşallah yatın yüzümü güldüren bir haber alırım dua edin lütfenHadi güzel haberlerini bekliyorum canım![]()
Hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir dualarım seninleAminn inşallah canım kan verdim inşallah yatın yüzümü güldüren bir haber alırım dua edin lütfen![]()
Sabırsızlanıyorum ben de baya bir elim e-nabız daHadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir dualarım seninle![]()
Bende geçen ay öyle baktım canım tatlı heyecanlar olmazsa üzülme deneriz geneSabırsızlanıyorum ben de baya bir elim e-nabız dasabaha kadar bin defa bakıcam galiba
Hayır canım aile hekimine girip direkt kan verebilirsinMerhaba umarım güzel haberler alırsınızbenim de adetim 10 gün kadar gecikti. Bulunduğum yerde özel hastane yok. Aile hekimi ya da devlet hastanesi laboratuvarına giderek direkt test verebilir miyiz? Kadın doğum uzmanından randevu almaya gerek var mı?
Çıktımı canım sonucunSabırsızlanıyorum ben de baya bir elim e-nabız dasabaha kadar bin defa bakıcam galiba
Teşekkür ederimHayır canım aile hekimine girip direkt kan verebilirsin
Sağlık ocağına giderseniz 9 gibi kan verip ertesi güne sonuç alırsınızMerhaba umarım güzel haberler alırsınızbenim de adetim 10 gün kadar gecikti. Bulunduğum yerde özel hastane yok. Aile hekimi ya da devlet hastanesi laboratuvarına giderek direkt test verebilir miyiz? Kadın doğum uzmanından randevu almaya gerek var mı?
Hayır yarin çıkacak inşallah heyecan doruktaÇıktımı canım sonucun
Öyle canım rabbim bize de isteyen herkese de nasip etsinBende geçen ay öyle baktım canım tatlı heyecanlar olmazsa üzülme deneriz gene