Kuruma çizgisi mi, gebelik mi?

hocahanim001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar hanımlar, dün gece test yaptım adetim 5 gün gecikti bu arada. Test yaptıktan hemen sonra ilk çizgi belirince kenara koydum maksimum iki dakika beklemisimdir. Sabaha bı uyandım çift çizgi olmuş. Kuruma çizgisi diyenler olmuş su damlatma yöntemiyle çizgi geçerse kuruma, geçmezse gebelik diyorlar kafam karıştı, tekrar test almaya yolladım eşimi sabah gelecek dayanamayıp buraya yazdım bilgi verir mısınız bu durumu yaşayan varmi

İlk idrarla tekrar yapım gebelik varsa silik çıkar zaten güvenilir marka alın testi

İlk idrarla tekrar yapım gebelik varsa silik çıkar zaten güvenilir marka alın testi
Aradan 24 saat geçmeden yine yaptım farklı bir marka, yine bı iki saat sonra ikinci çizgi belirdi

Eklentiler

• 17691188840229222108463337336256.webp
    17691188840229222108463337336256.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 475
Awox yaniltirmi,bugun sol kasık agrim coktu test yaptim ilk 5 dakikada baktim yoktu sonra kenara koydum sonuc bu , hatta uzerine su doktum ama gitmedi adetime 4 gun var beta hcg verdim bugun 2,78 erken döllenmemi dersiniz yoksa kuruma cizgisimi lutfenn aydınlatin bunu ilk idrarla yapmistim aksam farjli iki marka daha yaptim cikmadi anlayamadim sanirim biri days doktor mu oyle bi markaydi

Eklentiler

• IMG_6946.webp
    IMG_6946.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 198
Canım benim betam 2,28 çıkıp iki gün sonra 6,28 çıkmıştı yükseliyor yani ve benim betam 2,28 çıktığında erken gebelik testinde gölge bırakmıştı

Canım benim betam 2,28 çıkıp iki gün sonra 6,28 çıkmıştı yükseliyor yani ve benim betam 2,28 çıktığında erken gebelik testinde gölge bırakmıştı

Merhaba hayirli olsun bebisiniz insallah benimde vardir dun aksam tekrar test yaptim pembe markasini hatirlamiyorum onda da silik bir cizgi var gibi bakarmisiniz . Awox da mor olan onu da koyucam onu da dün sabah yapmistim.Adetime uygulamaya gore 2 gun var , hesaplarima gore 4 gun var . Ve halen kasık agrilarim devam. Dün 2,78 olan beta kac gun sonra kan vermeye gitsem eger gebelik varsa dogruyu gosterir

Eklentiler

• IMG_6974.webp
    IMG_6974.webp
    20 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_6913.webp
    IMG_6913.webp
    190,4 KB · Görüntüleme: 164
Merhaba hayirli olsun bebisiniz insallah benimde vardir dun aksam tekrar test yaptim pembe markasini hatirlamiyorum onda da silik bir cizgi var gibi bakarmisiniz . Awox da mor olan onu da koyucam onu da dün sabah yapmistim.Adetime uygulamaya gore 2 gun var , hesaplarima gore 4 gun var . Ve halen kasık agrilarim devam. Dün 2,78 olan beta kac gun sonra kan vermeye gitsem eger gebelik varsa dogruyu gosterir
Malesef düşükle sonuçlandı canım. Aklınızda soru işareti kalmasın diye şimdi de sonuç çıkar yani

Back
X