Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi mi lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebrulim38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
577
224
33
Kızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo

Eklentiler

• 67907F1F-BC6A-47AE-AAF0-87FDDF1B0024.webp
    67907F1F-BC6A-47AE-AAF0-87FDDF1B0024.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo
Sizi üzmeyi asla istemem ama maalesef kuruma çizgisine benziyor ☹️

Maalesef canım kuruma çizgisi 😔 ALLAH insallah nasip eder sanada bebek hayırlı sağlıklı

Bende de böyle olmustu kan verdim negatif çıkmıştı ben de 2 yıldır isdiyorum ama tutmadı hiç umudum bu ay insallah oda işde
Hep aynı testi kullanıyorum ve bu cizgiyi ne kadar bekletsem de görmemiştim o yüzden umutlandım bakalım

İnşallah vardır canım Allah gönlün e göre versin ama bu kuruma çizgisi ne yazık ki

Back
X