Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi üzmeyi asla istemem ama maalesef kuruma çizgisine benziyorKızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo
On dakika sonrasi önemsiz. Bu kuruma çizgisiKızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo
Teşekkür ederimSizi üzmeyi asla istemem ama maalesef kuruma çizgisine benziyor![]()
Maalesef canım kuruma çizgisiKızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo
TeşekkürlerOn dakika sonrasi önemsiz. Bu kuruma çizgisi
Bende de böyle olmustu kan verdim negatif çıkmıştı ben de 2 yıldır isdiyorum ama tutmadı hiç umudum bu ay insallah oda işdeTeşekkür ederim![]()
Hep aynı testi kullanıyorum ve bu cizgiyi ne kadar bekletsem de görmemiştim o yüzden umutlandım bakalımBende de böyle olmustu kan verdim negatif çıkmıştı ben de 2 yıldır isdiyorum ama tutmadı hiç umudum bu ay insallah oda işde
Bende çok umutlanıyorum böyle görünce sitres yapma adetini bekle geçmesiniHep aynı testi kullanıyorum ve bu cizgiyi ne kadar bekletsem de görmemiştim o yüzden umutlandım bakalım
Öyle yapcam canımBende de böyle olmustu kan verdim negatif çıkmıştı ben de 2 yıldır isdiyorum ama tutmadı hiç umudum bu ay insallah oda işde
İnşallah vardır canım Allah gönlün e göre versin ama bu kuruma çizgisi ne yazık kiKızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo
Kuruma çizgisiKızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo
Sizi üzmeyi asla istemem ama maalesef kuruma çizgisine benziyor![]()
Ben hiç bu testi yapmadım onun için bilemiyorum
Kuruma çizgisi
Anladim teşekkürlerBen hiç bu testi yapmadım onun için bilemiyorum![]()
Hamile misiniz?Kızlar yardımmm bat 3 eylül testim böyle çıktı ama ilk 10 dk hiçbişey yoktu cok sonra baktıgımda böyle olmustu daha önceki testlerimde hiç böyle cıkmamıstı kuruma çizgisi böyle mi cıkıo
hayır maalesefHamile misiniz?
Umarım meleğiniz en uygun zamanda gelir size <3hayır maalesef