- 14 Haziran 2023
- 12
- 0
- 6
- 22
- Konu Sahibi serkangizem
-
Test fotosu yok kiKızlar merhaba testime bakar mısınız ben gece yapıp uyudum pembelik henüz dağılmamıştı ışığı açmadm eşim ümitlenip üzülsün istemedim sabah kalktm çizgi vardı sonra kuruma çizgisi dediler su damlattm şimdi kaybolurmu diye daha belirgin oldu çizgi sizce varmı köydeyim alamıyorum akşama doğru veya yarın test alıcam tekrar Çarşamba adet günüm
Test fotosu yok ki
Aslında çizgi pembe pek kurumaya benzemiyor. Olabilir canım bence en yakın zamanda test alıp tekrar yapBöyle canım
Pozitif mi sizceHayırlı olsun
Bence kesin pozitif çizgi pembe evet o yüzden kuruma çizgisi olamaz bencePozitif mi sizce
Ay çok teşekkür ederim ya inşallah yaBence kesin pozitif çizgi pembe evet o yüzden kuruma çizgisi olamaz bence
Sonucunuz ne acaba gebelik var mı?Ay çok teşekkür ederim ya inşallah ya
İlk dakikalar da gölge gibi olan o çizgiyi gördüysen kuruma çizgisi değildir canım :) bu hamileliğimi ben de öyle öğrendim kırmızılık dağılırken hemen orada bir gölge oluştu direkt anladım hamile olduğumu. Benimki de böyle silikti.Kizlar kuruma çizgisi mi ilk dakilarda gölge gibi belirgin olmayan bir görüntü vardi birkaç saat sonra böyle oldu
Eki Görüntüle 3398023
Hayırlı olsun evet teste göre hamilesinizAdetim 2 gün gecikti silik çizgi çıktı hamilemiyim
değilsinn bence cnm, sence?Adetim 2 gün gecikti silik çizgi çıktı hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?