Kuruma çizgisi mi yardım edin

Bir umutt

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
13
İki kere kimyasal geçirdim birinde şüpheli dış gebelik sonrasında kimyasala döndü o yüzden hep tetikteyim artık.. predictör early kullandım 3dk dan sonra bakmadım teste çok uykuluydum zaten akşam baktığımda böyle görünüyordu. Kuruma çizgisi midir yardım edin lütfen

Eklentiler

• IMG_6728.webp
    IMG_6728.webp
    6 KB · Görüntüleme: 196
İki kere kimyasal geçirdim birinde şüpheli dış gebelik sonrasında kimyasala döndü o yüzden hep tetikteyim artık.. predictör early kullandım 3dk dan sonra bakmadım teste çok uykuluydum zaten akşam baktığımda böyle görünüyordu. Kuruma çizgisi midir yardım edin lütfen
Predictor güvenilir bir test testiniz pozitif gözüküyor🥰 1-2 gün daha koyulaşmayı da dtakip edebilirsiniz ya da direkt kan verip netleştirebilirsiniz 😊

Merhaba predictor en iyi sonuç veren test olsa da maximum 10 dakika sonrası cıkan sonuç geçersiz oluyor. Maalesef bende de kuruma cıkarmıştı iki farklı zamanda. O sebeple kuruma olabilir. En iyisi testi yaptıgınızda başında beklemeniz olur inşallah bebiş vardır

Olmasa cikmazdi bende öyle oldu şimdiye dek en azından. Elinizde varsa bir test daha yapıp beş dk bekleyin derim. Bu test gerçekten kanda çıkmazken bile olan gebeligi gosteriyor

Merhaba predictor en iyi sonuç veren test olsa da maximum 10 dakika sonrası cıkan sonuç geçersiz oluyor. Maalesef bende de kuruma cıkarmıştı iki farklı zamanda. O sebeple kuruma olabilir. En iyisi testi yaptıgınızda başında beklemeniz olur inşallah bebiş vardır
Bende hep Predictör kullanırım ilk defa kurma çizgisi çıkartıyor ki emin değilim işte başında bekleyemediğim için. Umarım vardır isteyen herkese nasip olsunn 😊

Olmasa cikmazdi bende öyle oldu şimdiye dek en azından. Elinizde varsa bir test daha yapıp beş dk bekleyin derim. Bu test gerçekten kanda çıkmazken bile olan gebeligi gosteriyor
Öyle yapıcam umarımm vardır teşekkür ederim 😊

Kızlar bugün yine yaptım üçüncü dkda çıkmaya başladı aşırı silik ama umarım görünüyordur . Ay umutlanmaktan bile korkar oldum

Eklentiler

• IMG_6733.webp
    IMG_6733.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_6732.webp
    IMG_6732.webp
    4 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_6731.webp
    IMG_6731.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 156
var gibi görünüyor yarın gidip erkenden kan tahlili verin 2 saatte çıkıyor zaten doktorda Usg ile kontrol etmiş olur hayırlı uğurlu olsun darısı başıma inşalllaaajh

Bende hep Predictör kullanırım ilk defa kurma çizgisi çıkartıyor ki emin değilim işte başında bekleyemediğim için. Umarım vardır isteyen herkese nasip olsunn 😊
En iyisi tekrar test yap için rahat eder canım ☺️

var gibi görünüyor yarın gidip erkenden kan tahlili verin 2 saatte çıkıyor zaten doktorda Usg ile kontrol etmiş olur hayırlı uğurlu olsun

var gibi görünüyor yarın gidip erkenden kan tahlili verin 2 saatte çıkıyor zaten doktorda Usg ile kontrol etmiş olur hayırlı uğurlu olsun darısı başıma inşalllaaajh
İnşalllah inşalah isteyen herkese nasip olsunn sağlıklarıyla gelsinler teşekkür ederim ❤️

Merhaba ilk Predictor testi kaç Dpo da yaptınız acaba ya da adete kaç gün vardı

Ben de 5 ve 6 gün kala yaptım negatif gibi , belirtilerim var gibi sonradan döner mi acaba diye merak ettim 🌺
Daha erken olabilir belki geç döllenme olmuştur bazen hcg geçte yükselebiliyor bence bat gününde tekrar edinn 🙏🌸

Bana da yardimci olurmusunuz
Awox yaniltirmi,bugun sol kasık agrim coktu test yaptim ilk 5 dakikada baktim yoktu sonra kenara koydum sonuc bu , hatta uzerine su doktum ama gitmedi adetime 4 gun var beta hcg verdim bugun 2,78 erken döllenmemi dersiniz yoksa kuruma cizgisimi lutfenn aydınlatin bunu ilk idrarla yapmistim aksam farjli iki marka daha yaptim cikmadi anlayamadim sanirim biri days doktor mu oyle bi markaydi

Eklentiler

• IMG_6946.webp
    IMG_6946.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 42
Back
X