Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dakikadan sonra çıktı bu çizgiKızlar bana kuruma çizgisi gibi geldi ama bi umut![]()
10 dakika sonra falan çıktı canımKaç dakikadan sonra çıktı bu çizgi
Çok pembe duruyor. Kuruma çizgisine benzemiyor. Suya tutun isterseniz. Çizgi geçmezse pozitif demekmiş.Kızlar bana kuruma çizgisi gibi geldi ama bi umut![]()
Canım bugün regli gecikmesinin 4. günü. Olsa biraz daha net çıkardı diye düşünüyorum. Bide akşama doğru başka testle tekrarladım negatif çıktı. Nasip.Ben de bu şerit testlerden kullanıyorum fakat şimdiye kadar hiç kuruma çizgisi oluşmadı. Erken gebelik testi yapsanız ?
Denedim kuzum negatif çıktı. Nasip artık.Bence var gibi 10 dakka sonra cktıysa bidaha deneyin derim☺
Canım gecikmenin 4. günü bugün olsa biraz daha net çıkmaz mıydı? Bide başka test denedim negatif çıktıÇok pembe duruyor. Kuruma çizgisine benzemiyor. Suya tutun isterseniz. Çizgi geçmezse pozitif demekmiş.
Allah gönlüne göre versin İnşaAllah canım. Sıkma canını olur İnşaAllah. Benim de bu ay 8 gün gecikti çok umutlandım ama olmadı nasibimizde ne zaman varsa o zaman gelecek bebişlerimizCanım bugün regli gecikmesinin 4. günü. Olsa biraz daha net çıkardı diye düşünüyorum. Bide akşama doğru başka testle tekrarladım negatif çıktı. Nasip.![]()
Allahim zamanında sağlığıyla versin inşallah. Bize sabretmek düşüyor anca. Birbirimize hepcdua edelimAllah gönlüne göre versin İnşaAllah canım. Sıkma canını olur İnşaAllah. Benim de bu ay 8 gün gecikti çok umutlandım ama olmadı nasibimizde ne zaman varsa o zaman gelecek bebişlerimiz![]()
İnşaAllah canım edelimAllahim zamanında sağlığıyla versin inşallah. Bize sabretmek düşüyor anca. Birbirimize hepcdua edelim![]()