Kuruma çizgisi mi yoksa bebek mi?

Mrcap11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
301
416
23
Kızlar bana kuruma çizgisi gibi geldi ama bi umut😥

Eklentiler

• 20211210_125101.webp
    20211210_125101.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 122
  • 20211210_124631.webp
    20211210_124631.webp
    13 KB · Görüntüleme: 113
Ben de bu şerit testlerden kullanıyorum fakat şimdiye kadar hiç kuruma çizgisi oluşmadı. Erken gebelik testi yapsanız ?

Ben de bu şerit testlerden kullanıyorum fakat şimdiye kadar hiç kuruma çizgisi oluşmadı. Erken gebelik testi yapsanız ?
Canım bugün regli gecikmesinin 4. günü. Olsa biraz daha net çıkardı diye düşünüyorum. Bide akşama doğru başka testle tekrarladım negatif çıktı. Nasip.😔

Çok pembe duruyor. Kuruma çizgisine benzemiyor. Suya tutun isterseniz. Çizgi geçmezse pozitif demekmiş.
Canım gecikmenin 4. günü bugün olsa biraz daha net çıkmaz mıydı? Bide başka test denedim negatif çıktı 😔 Bu ilk testte biraz dağılmış gibi oldu ama insan umut ediyor işte.

Canım bugün regli gecikmesinin 4. günü. Olsa biraz daha net çıkardı diye düşünüyorum. Bide akşama doğru başka testle tekrarladım negatif çıktı. Nasip.😔
Allah gönlüne göre versin İnşaAllah canım. Sıkma canını olur İnşaAllah. Benim de bu ay 8 gün gecikti çok umutlandım ama olmadı nasibimizde ne zaman varsa o zaman gelecek bebişlerimiz ☺️🌹

Allah gönlüne göre versin İnşaAllah canım. Sıkma canını olur İnşaAllah. Benim de bu ay 8 gün gecikti çok umutlandım ama olmadı nasibimizde ne zaman varsa o zaman gelecek bebişlerimiz ☺️🌹
Allahim zamanında sağlığıyla versin inşallah. Bize sabretmek düşüyor anca. Birbirimize hepcdua edelim🌸

Back
X