- 13 Haziran 2022
- 62
- 15
- 3
- 24
- Konu Sahibi Gurbetgeliniii37
-
10 dakika içinde çıktıysa test doğrudur, bende 4 gün kala öğrenmiştim :))
Aşırı silik ya emin olamadım10 dakika içinde çıktıysa test doğrudur, bende 4 gün kala öğrenmiştim :))
Yorum olarak attım testi bı bakabilirmisiniz10 dakika içinde çıktıysa test doğrudur, bende 4 gün kala öğrenmiştim :))
Kaset testlere güveniyorum ben, tabi 10 dakikadan sonra olanlara değil erken gebelik testi yapmayın yarın sabah ilk idrarla deneyin bunu akşam mı yaptınız?Aşırı silik ya emin olamadım
Gördüm çizgiyi çokta silik değil ama heveslendirmek istemem reglinize daha çok var :))Yorum olarak attım testi bı bakabilirmisiniz
Öğleden sonra yaptım evet ilk idrarla değilKaset testlere güveniyorum ben, tabi 10 dakikadan sonra olanlara değil erken gebelik testi yapmayın yarın sabah ilk idrarla deneyin bunu akşam mı yaptınız?
İlk idrarla tekrarlarsanız daha olumlu sonuç alırsınızÖğleden sonra yaptım evet ilk idrarla değil
2 -3 gün sonra tekrarlayım o zaman ilk idrar ileİlk idrarla tekrarlarsanız daha olumlu sonuç alırsınız
Sabredebilirseniz öyle yapın2 -3 gün sonra tekrarlayım o zaman ilk idrar ile
İnsallah yaa xSabredebilirseniz öyle yapın
Nereye gidiyorsunuz bende öyleyimİnsallah yaa xaşırı sabirsizim 1 buçuk senelik evliyim tek sorunum prolaktin yüksekliği eşimde de sorun yok tayinciyiz gurbete gidiyorum orda bari bitane olsun oralarda çocuğumla uğraşırım en azından moral depom olur
İstanbul dan erzincana gidiyoruzNereye gidiyorsunuz bende öyleyim
Keskin Doğu görevini yapmış mı eşiniz hakkari falanİstanbul dan erzincana gidiyoruz
Evet şark görevine gidiyoruz onu bekarken yapmışKeskin Doğu görevini yapmış mı eşiniz hakkari falan
yani yumurtanın catlama gunu ne zaman? catlatma ıgnesı kullandın mı?Adetime 7 gün var klomen kullandım bu ay testi çok erken yaptım biliyorum sabırsızlık stres başa bela sizce bı umut varmı
Hayır doktor çatlatma iğnesi ne gerek duymadı kendiliğinden çatlar bugün yarın dedi 2 gün sonra gittiğimde catlamisti değerlendirdik 10 gün oldu hemen hemenyani yumurtanın catlama gunu ne zaman? catlatma ıgnesı kullandın mı?
catlamadan sonra 14 16 gun ıcınde adet olunuyor da 7 gun kaldı dıyınce sen onu bı netlestırmek ısetedım :) cıkabılır o zaman :) yarın yap bakalım ben gordum cızgı de :) 4 gun falan kalmıs gıbı duruyo adete ınsallah hamılesındırHayır doktor çatlatma iğnesi ne gerek duymadı kendiliğinden çatlar bugün yarın dedi 2 gün sonra gittiğimde catlamisti değerlendirdik 10 gün oldu hemen hemen
Bizim de hakkariye çıktı eşim yapmamış ne olacak halimiz bilmiyorumEvet şark görevine gidiyoruz onu bekarken yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?