Unutmuşum 5 6 saat sonraKaç dk sonra baktin
Teşekkür ederimKuruma lekesi olabilir 20 dk sonra geçersiz diyorlar.Benim tavsiyem kan testi betahcg yaptırman.Kesin çözüm
Ben de öyle biliyorum ama çok bekleyince de emin olamadım açıkcası inşallah vardırKuruma çizgisi bu kadar net belli olmaz diye düşünüyorum sanki pozitif gibi tekrar test yapın bence yine böyle çıkarsa kan tahlili yaptırırsınız.
Kuruma çizgisi böyle olmaz hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2778184
Kızlar, ilk baktığım da bişey yoktu unutmuşum şimdi baktığım da böyle olmuş kuruma çizgisi mi yoksa gebelik var mıdır ?
İnşallah teşekkür ederimKuruma çizgisi böyle olmaz hayırlı olsun.
İnşallah benim de öyledirSiz çok sonra bakmışsınız ama belki o kadar geç çıkmadı ve kuzenimde de aynısı olmuştu hamileydi inşallah sizde öylesinizdir
Rica ederim kan verin sağlıcakla gelsin inşallahİnşallah teşekkür ederim
Tamam vereceğim kan inşallah haber ederimRica ederim kan verin sağlıcakla gelsin inşallah
böyle kuruma cizgisi olmaz değerinde baya yüksek cıkar kan ver canım hayırlı olsun smdiden çok sevndm senin adınaEki Görüntüle 2778184
Kızlar, ilk baktığım da bişey yoktu unutmuşum şimdi baktığım da böyle olmuş kuruma çizgisi mi yoksa gebelik var mıdır ?
böyle kuruma cizgisi olmaz değerinde baya yüksek cıkar kan ver canım hayırlı olsun smdiden çok sevndm senin adınadarısı basımıza
Daha yaptırmadım yakın zaman da yaptırmıştım tekrar yapmaz diye gidemedim normal testte direk çift çizgi görürsem gideceğimTesti yaptırdı mi güzel haberini bekliyoruz
Adetinize kaç gün kaldı?Daha yaptırmadım yakın zaman da yaptırmıştım tekrar yapmaz diye gidemedim normal testte direk çift çizgi görürsem gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?