Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adetime 6 gün felan var bugün test yaptım aşırı belirtiler yaşıyorsun çünkü çok silik bir çizgi idi git gide koyulasti sizce kuruma çizgisi mi bu
Arkadaşlar adetime 6 gün felan var bugün test yaptım aşırı belirtiler yaşıyorsun çünkü çok silik bir çizgi idi git gide koyulasti sizce kuruma çizgisi mi bu Eki Görüntüle 2864448
Arkadaşlar adetime 6 gün felan var bugün test yaptım aşırı belirtiler yaşıyorsun çünkü çok silik bir çizgi idi git gide koyulasti sizce kuruma çizgisi mi bu Eki Görüntüle 2864448
Canım hevesini kırmak istemem ama 2 gün sonra ilk idrarla tekrarlamani tavsiye ederim bende yapmıştım aynısı olmuştu 2 3 saate çıktı ama ertesi günü kan testi 0 çıktı o yüzden pek acele etme ama umarım vardır insAllah
Canım hevesini kırmak istemem ama 2 gün sonra ilk idrarla tekrarlamani tavsiye ederim bende yapmıştım aynısı olmuştu 2 3 saate çıktı ama ertesi günü kan testi 0 çıktı o yüzden pek acele etme ama umarım vardır insAllah
Bende o yüzden heveslenmem istemiyorum kesin var diyemiyorum ya zaten ilk yaptigimda çok çok silik di sonradan böyle pembelesti insallah vardır yine de ama ne biliyim ya Hayırlısı olsun canim rabbim sana da bana da tez vakitte nasip eder insallah