KURUMA ÇİZGİSİ Mİ?

Arakdaşlar bugün transferimin 7.günü transfer gününü saymıyorum.Gece saat 4 buçuk gibi felan yaptim bu testi.O zamanda sanki birsey var gibiydi ama net birsey goremedim bende testi çöpe attım.Öğlen tekrar bakmak istedim ikinci çizgi bu sekilde silik olarak görünüyordu kuruma cizgisi mi bilemedim.Daha once bu kadar net kuruma çigisi gormedim.Net dediğim en azından benim goreceğim kadar net birde fotografta tam belli olmuyor.
Bata kaç gün var ?
6 gün var bugün transferimin 7.günü testi sabah 4 4 .30 gibi yaptim o zamnda sanki birsey var gibiydi ama tam net goremedim çöpe attim.Az once tekrar bakmak istedim bu şekildeydi daha once bunu da hiç gormemiştim o yuzden sormak istedim.Bazne arkadaşlar soruyor herkes silik çizgi var diuor ama ben goremiyorum ama bunu net gördüm. O yuzden sormak istedim

Test çok beklediği için kuruma çizgisi olabilir.
Yarın isterseniz ilk idrarla tekrar deneyin varsa zaten çizgi biraz da belirgin çıkar.

Test çok beklediği için kuruma çizgisi olabilir.
Yarın isterseniz ilk idrarla tekrar deneyin varsa zaten çizgi biraz da belirgin çıkar.
Daha önce o kadarda çıkmamıştı.Ama dediginiz gibi testi tekrarlayacaģım zaten ama yarin değilde ya pazar ya pazartesi yaparım kan testi gunum de çarşamba günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…