- 11 Şubat 2018
- 273
- 57
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
Siz hamilesnzAdete bir gün kala
Adetime 3 gün varKaç dk da belirdi ve yumurtanız çatladıktan sonra kaçımcı gündesiniz?
3 gün varÇizgi yok.Adetiniz kaç gün geçti?
Bu test beklemiş gibi duruyor sararmış, kaç dk sonra çıktı çizgi?Adete bir gün kala
Yarın bi tekrarlayın bakalımAdetime 3 gün var
Beklemedi 5 yada 10 dk sonra çektim resmiBu test beklemiş gibi duruyor sararmış, kaç dk sonra çıktı çizgi?
Hiç bı sorunumuz olmadığı halde 1 senedir kalamiyorum gebe artık ufacık bile bı çizgi görür gibi olsam acaba diyorum :)Yarın bi tekrarlayın bakalım
Var gibi görünüyor yarın ilk idrarla tekrarlayın bence daha net görünürBeklemedi 5 yada 10 dk sonra çektim resmi
Canm çizgi vardı kuruma çizgisi mi diye su tuttum geçmedi ondan öyle sarardıBu test beklemiş gibi duruyor sararmış, kaç dk sonra çıktı çizgi?
İlk 2 dj hafif görünüyordu durdukça bu şekil olduBu test beklemiş gibi duruyor sararmış, kaç dk sonra çıktı çizgi?
Nekadar surede belirdi. İlk on dakika icinde ciktiysa olabilir. İki gune testi tekrarlayinArkadaşlar bakarmisiniz kuruma cizgisimi gerçi footgrafta pek belli olmuyo ama hatta gozukmuyo elime aldigimda bı çizgi var gibi yok gibi Eki Görüntüle 2966479
İlk 10 dakika da ama varlığından emin de değilim o çizginin sanki ben görmek istediğim için görüyorum gibi geliyoNekadar surede belirdi. İlk on dakika icinde ciktiysa olabilir. İki gune testi tekrarlayin
İlk resimde goremedim ama ikincide bariz belli. Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim gönlundekini nasip etsinİlk 10 dakika da ama varlığından emin de değilim o çizginin sanki ben görmek istediğim için görüyorum gibi geliyo
Gebelik yoksa 2.çizgi çıkmaz tabi testte bir bozukluk yoksa. Yarın tekrar yap at canım bakarzİlk 2 dj hafif görünüyordu durdukça bu şekil oldu
Bence tam adet gününü ya da geçmesini bekleyin.3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?