Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
İyi geceler 1 nisanda adetim bitti bir kaç sefer ilişki yaşadık ondan 6 7 gün sonra bende bazı belirtiler oldu erken yumurtlama olabileceğini düşündüm dayanamayıp bugün test yaptım adetime daha 12 gün var. Belirti olarak mide bulantısı şişkinlik bel ağrısı adet ağrısı gibi kasık ağrısı meme ucu kararması gibi şeyler oldu teste bakabilirmisiniz IMG_20220414_222356.webp
IMG_20220414_222421.webp

Eklentiler

• IMG_20220414_222405.webp
    IMG_20220414_222405.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20220414_222402.webp
    IMG_20220414_222402.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 48
İyi geceler 1 nisanda adetim bitti bir kaç sefer ilişki yaşadık ondan 6 7 gün sonra bende bazı belirtiler oldu erken yumurtlama olabileceğini düşündüm dayanamayıp bugün test yaptım adetime daha 12 gün var. Belirti olarak mide bulantısı şişkinlik bel ağrısı adet ağrısı gibi kasık ağrısı meme ucu kararması gibi şeyler oldu teste bakabilirmisinizEki Görüntüle 3048267 Eki Görüntüle 3048263
Bence yorum yapmak için erken ne kadar süre sonra çizgiyi gördünü çz

İyi geceler 1 nisanda adetim bitti bir kaç sefer ilişki yaşadık ondan 6 7 gün sonra bende bazı belirtiler oldu erken yumurtlama olabileceğini düşündüm dayanamayıp bugün test yaptım adetime daha 12 gün var. Belirti olarak mide bulantısı şişkinlik bel ağrısı adet ağrısı gibi kasık ağrısı meme ucu kararması gibi şeyler oldu teste bakabilirmisinizEki Görüntüle 3048267 Eki Görüntüle 3048263
Merhaba kaç günde bir regl oluyorsunuz caba sanırım döngünüz uzun benim de sizinle aynı tarihlerde batım. Çünkü ama daha yeni yumurtlama dönemindeyiz diyebilirim ❤️🥰 Uzun bi döngünüz varsa bünyeniz de zayıf ise belirti görebilirsiniz. Yine de testi ilk idrarla regl az daha yaklaşınca deneyin daha net sonuç alacaksınız ❤️

Merhaba kaç günde bir regl oluyorsunuz caba sanırım döngünüz uzun benim de sizinle aynı tarihlerde batım. Çünkü ama daha yeni yumurtlama dönemindeyiz diyebilirim ❤️🥰 Uzun bi döngünüz varsa bünyeniz de zayıf ise belirti görebilirsiniz. Yine de testi ilk idrarla regl az daha yaklaşınca deneyin daha net sonuç alacaksınız ❤️
Merhaba döngüm 28 gün ama bünyem çok zayıf açıkçası o yüzden gerçekten vücudumda olup biten herşey beni çok çabuk etkiliyo. Bi kaç gün sonra ilk idrarla deneyim çok sabırsızım sadece. Bu ay ilk denememiz olmasına rağmen sürekli ağlıyorum olmazsa diye 🙈

Yani canım çok erken 12 gün kala cikmasi
Umutszluga kapılma varsa bile şuan çıkması imkansız adetini bekle bence 🥰

Merhaba döngüm 28 gün ama bünyem çok zayıf açıkçası o yüzden gerçekten vücudumda olup biten herşey beni çok çabuk etkiliyo. Bi kaç gün sonra ilk idrarla deneyim çok sabırsızım sadece. Bu ay ilk denememiz olmasına rağmen sürekli ağlıyorum olmazsa diye 🙈
Lütfen öyle düşünme ilk gebeliğimde ilk ay oldu üç sene geçti ikinci deniyoruz. Bir iki seferde olur sanmıştık bende her regl olduğumda ağladım. Üzülünce ve stres yapınca bence süreç uzuyor kuzum bayram şekeri olsun keşke hediye olarak bebiş sana bu arada bat günümüz aynı 🤭

Back
X