- 1 Ocak 2017
- 764
- 289
- 103
- Konu Sahibi bilge_nmbs
-
Ne kadar surede ciktiAdetime 4 gün var sabredemedim test yaptım. Kuruma çizgisi mi acaba. Hayalet çizgi var biraz zor görünüyo
Hemen çıkmadı ya bi süre sonra çıktı sanırım umutlanmasam iyi olucakNe kadar surede cikti
Testini tekrarla sabah ilk idrarla bence gününüz gecikti miHemen çıkmadı ya bi süre sonra çıktı sanırım umutlanmasam iyi olucak
Daha 4 gün var sabredemedim yaptımTestini tekrarla sabah ilk idrarla bence gününüz gecikti mi
İnşallah hamilesindir bekleyebilirsen bekle ondan sonra test yap bekleyemezsende sabah ilk idrarla yapDaha 4 gün var sabredemedim yaptım
Adetime 4 gün var sabredemedim test yaptım. Kuruma çizgisi mi acaba. Hayalet çizgi var biraz zor görünüyo
Merhaba gelişme var mı durumunuzda benim de sizin gibi cıktı :)
İlkindr belli gibiEki Görüntüle 3189106 Eki Görüntüle 3189107
Bunlarda diğer testlerim var gibi yok gibi anlayamıyorum daha adetim geçmedi. Belirtim çok. Ama testlerim kuruma çizgisine benziyor
eger basta cıkmadıysa 10 dk bekledın yoktu mısal saatler sonra baktın cıktı o kuruma cızgısı bunu sen bılebılırsın. ne zaman cıktı cızgı?Kızlar merhaba bende yaptım ama benim kide kuruma çizgisi olabilir mi
kaset testte olmuyor bence kuruma çizgisi, inşallah vardırKızlar merhaba bende yaptım ama benim kide kuruma çizgisi olabilir mi
eger basta cıkmadıysa 10 dk bekledın yoktu mısal saatler sonra baktın cıktı o kuruma cızgısı bunu sen bılebılırsın. ne zaman cıktı cızgı?
kaset testte olmuyor bence kuruma çizgisi, inşallah vardır
balım ne yaptın, merak ettimDaha 4 gün var sabredemedim yaptım
Canım bugün adet günüm daha olmadım sanki olcakmışım gibi hissediyorum ama bakalım yarına kadar olmazsa bi test daha alıcam. Benim diğer gebeliğimdede testlerde çıkmamıştı adet günü 73 betayla öğrenmiştim o yüzden hala umudum varbalım ne yaptın, merak ettim
Adet oldunuz mu acabaBende kan verdim kızlar bekliyorum
Gebelik varmıCanım bugün adet günüm daha olmadım sanki olcakmışım gibi hissediyorum ama bakalım yarına kadar olmazsa bi test daha alıcam. Benim diğer gebeliğimdede testlerde çıkmamıştı adet günü 73 betayla öğrenmiştim o yüzden hala umudum var
Benimde test yaptım önce hafif pembe çizgi vardi lavobya attım çocuğu almaya gittim geldim böyle olmuş sizce varmiAdet oldunuz mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?