Kuruma çizgisi mi

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
399
64
13
25
Kızlar daha önce negatif gördüğüm testlerde ne kadar beklerse beklesin asla ikinci çizgiyi görmedim kuruma çizgisini bir defa artımed ikinci silik çizgiyi gördüm ve geçmedi oda yalancı pozitif vermiş şimdi de ikinci çizgi kaybolmadı nimo marka testte gebelik belirtilerim var sizce gebelik varmı yada bu kuruma çizgisi hakkında bilgi verebilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_0228.webp
    87,1 KB · Görüntüleme: 329
  • IMG_0227.webp
    91 KB · Görüntüleme: 288
  • IMG_0226.webp
    74 KB · Görüntüleme: 325
Gece negatif ti sabah böyle ne şimdi. Bu markası laboquik

Eklentiler

• D58EE768-40C5-4224-B393-D51BA0D57BDC.webp
    54 KB · Görüntüleme: 302
Ben laboquickle öğrendim ve çok güvenilir bir test sadece idrarı çok damlatmışsınız gibi
Çok damlatsam bile oradaki belirgin çizgi olması normal mi bilemedim labaquick 20 adet gebelik testi almıştım 3-4 tanesinde şuan böyle yalancı pozitifle karşılaştım

Labaquıck kolay kolay hata vermez ama hayırlısı
Yani hepsini ekleyebilirim buraya bildiğin ikinci çizgi var hepsinde silik filanda değil bende şaşırdım ama ertesi gün bir heves kan verdim negatifti labaquick bozdu en iyisi prodoctor

Merhaba tekrar test yaptınız mı inşallah gönlünüzden geçen olmuştur. Benm düzenli olan adetim bu ay 17 gündür geçiyo normalde 24.25 günde bir olurum yani ilk doğumundan sonra düzenli oldum öncesinde 30.35 günde bir olurdum. Adetimin geçtiği gün test yaptım negatif bir hafta sonra yaptım yine negatif birkaç gün önce yine yaptım akşam üstüydü ve ilk dakikada bişey görmeyince testi rafa kaldırdım sabah baktım ikinci çizgi çıkmış kurumamı bilmiyorum test sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum foto eklicem

Eklentiler

• 1000001688.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 210
Negatifti benim sizinde olsaydı çıkardı diye düşünüyorum o kadar gecikmeye ama inşallah vardır herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…