Testi ilk idrarla tekrarla ilk 5 dakikada görürsen vardır canım benim kanım negatif çıktıGece negatif ti sabah böyle ne şimdi. Bu markası laboquik
Ben laboquickle öğrendim ve çok güvenilir bir test sadece idrarı çok damlatmışsınız gibiGece negatif ti sabah böyle ne şimdi. Bu markası laboquik
Kaçıncı günde öğrenmiştiniz yumurtlamadan sonraBen laboquickle öğrendim ve çok güvenilir bir test sadece idrarı çok damlatmışsınız gibi
Yaaa ay umut oldu bana adeti baz alamıyorum ki yumurtlama takibi yaptım ya sizde yapmışmıydınızBen adetten 4 gün önce böyle hayalet bir çizgi görmüştüm. Kan verdim bir kaç gün sonra pozitifti.
Çok damlatsam bile oradaki belirgin çizgi olması normal mi bilemedim labaquick 20 adet gebelik testi almıştım 3-4 tanesinde şuan böyle yalancı pozitifle karşılaştımBen laboquickle öğrendim ve çok güvenilir bir test sadece idrarı çok damlatmışsınız gibi
Labaquıck kolay kolay hata vermez ama hayırlısıÇok damlatsam bile oradaki belirgin çizgi olması normal mi bilemedim labaquick 20 adet gebelik testi almıştım 3-4 tanesinde şuan böyle yalancı pozitifle karşılaştım
Yani hepsini ekleyebilirim buraya bildiğin ikinci çizgi var hepsinde silik filanda değil bende şaşırdım ama ertesi gün bir heves kan verdim negatifti labaquick bozdu en iyisi prodoctorLabaquıck kolay kolay hata vermez ama hayırlısı
Fazla ilgi gördüya ondandır bozdu hersey kendinı adetine ne kadar var dahaYani hepsini ekleyebilirim buraya bildiğin ikinci çizgi var hepsinde silik filanda değil bende şaşırdım ama ertesi gün bir heves kan verdim negatifti labaquick bozdu en iyisi prodoctor
Yumurtlamadan sonrasını hesaplamadım ama adetim 5 gün gecikmiştiKaçıncı günde öğrenmiştiniz yumurtlamadan sonra
Merhaba tekrar test yaptınız mı inşallah gönlünüzden geçen olmuştur. Benm düzenli olan adetim bu ay 17 gündür geçiyo normalde 24.25 günde bir olurum yani ilk doğumundan sonra düzenli oldum öncesinde 30.35 günde bir olurdum. Adetimin geçtiği gün test yaptım negatif bir hafta sonra yaptım yine negatif birkaç gün önce yine yaptım akşam üstüydü ve ilk dakikada bişey görmeyince testi rafa kaldırdım sabah baktım ikinci çizgi çıkmış kurumamı bilmiyorum test sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum foto eklicemKızlar daha önce negatif gördüğüm testlerde ne kadar beklerse beklesin asla ikinci çizgiyi görmedim kuruma çizgisini bir defa artımed ikinci silik çizgiyi gördüm ve geçmedi oda yalancı pozitif vermiş şimdi de ikinci çizgi kaybolmadı nimo marka testte gebelik belirtilerim var sizce gebelik varmı yada bu kuruma çizgisi hakkında bilgi verebilirmisiniz
Negatifti benim sizinde olsaydı çıkardı diye düşünüyorum o kadar gecikmeye ama inşallah vardır herşey gönlünüzce olsunMerhaba tekrar test yaptınız mı inşallah gönlünüzden geçen olmuştur. Benm düzenli olan adetim bu ay 17 gündür geçiyo normalde 24.25 günde bir olurum yani ilk doğumundan sonra düzenli oldum öncesinde 30.35 günde bir olurdum. Adetimin geçtiği gün test yaptım negatif bir hafta sonra yaptım yine negatif birkaç gün önce yine yaptım akşam üstüydü ve ilk dakikada bişey görmeyince testi rafa kaldırdım sabah baktım ikinci çizgi çıkmış kurumamı bilmiyorum test sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum foto eklicem
Negatifti benim sizinde olsaydı çıkardı diye düşünüyorum o kadar gecikmeye ama inşallah vardır herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?