Prodictor early test sonucu

Orduludeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
51
10
3
28
Merhabalar, kan pıhtılaşmasına bağlı daha öncesi düşüklerim var bu sebeple olabildiğince erken tespit etmem gerekiyor testi regle 6 gün kala yaptım ancak hiçbir şekilde ikinci çizgi yok diye çekmeceye attım sabah yine elime aldım ve ince bir ikinci çizgi görüyorum bu markada kuruma çizgisi yada yalancı pozitif vs oluyor mu tecrube edinen var mı şimdiden teşekkür ederim
IMG_1336.webp

Merhabalar, kan pıhtılaşmasına bağlı daha öncesi düşüklerim var bu sebeple olabildiğince erken tespit etmem gerekiyor testi regle 6 gün kala yaptım ancak hiçbir şekilde ikinci çizgi yok diye çekmeceye attım sabah yine elime aldım ve ince bir ikinci çizgi görüyorum bu markada kuruma çizgisi yada yalancı pozitif vs oluyor mu tecrube edinen var mı şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 3612847
Bu markada kuruma çizgisi oluyor

Merhabalar, kan pıhtılaşmasına bağlı daha öncesi düşüklerim var bu sebeple olabildiğince erken tespit etmem gerekiyor testi regle 6 gün kala yaptım ancak hiçbir şekilde ikinci çizgi yok diye çekmeceye attım sabah yine elime aldım ve ince bir ikinci çizgi görüyorum bu markada kuruma çizgisi yada yalancı pozitif vs oluyor mu tecrube edinen var mı şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 3612847
Kuruma çizgisi maalesef 🏵️

Back
X